Kerstversiering Den Haag

Kerstversiering nabij Den Haag bezoek GroenRijk 't HaantjeBent u opzoek naar kerstversiering in Den Haag? Uw kerstboom is maar kaal zonder zijn slingers en kerstballen, vindt u ook niet? Bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk, vlakbij Den Haag, vindt u een ruim assortiment kerstversiering. Heeft u nog geen kerstboom? Ook die kunt u bij ons kopen. Wij hebben Nordmann sparren en fijnsparren. Maar ook kunstkerstbomen hebben wij in onze collectie. Deze lijken net echt en geven toch dat kerstgevoel. Wilt u een groene, blauwe, paarse of witte kerstboom? Geen probleem, wij hebben in ons tuincentrum vlakbij Den Haag verschillende soorten en maten. Hier past ook onze kerstversiering bij. 

Diverse soorten kerstversiering bij ons tuincentrum dichtbij Den Haag

Kerstinspiratie opdoen? Kom dan langs bij GroenRijk 't Haantje dichtbij Den Haag. Wij verkopen:

  • Kerstballen
  • Slingers
  • Kerststallen
  • Kerstverlichting
  • Leuke decoraties in diverse stijlen; kom langs voor ons volledige assortiment!

Kerstversiering kopen in omgeving Den Haag

Bent u er nog niet helemaal uit welke kerstversiering u wilt kopen? Neem een kijkje in ons tuincentrum vanaf half oktober hebben wij volop kerstversiering voor u in het assortiment. Wij hebben een ruime keuze aan kerstversiering. Prachtige glazen kerstballen, originele kerstboompieken of sfeervolle kaarsen, met de juiste kerstdecoratie creëert u die unieke kerstsfeer in uw huis. Breng een bezoekje aan ons tuincentrum in de buurt van Den Haag en kom alvast in de kerstsfeer! Vanaf december kunt u weer echte kerstbomen bij ons kopen, of u nu opzoek bent naar een mini kerstboompje of een grote boom voor in de tuin. De geur van dennennaalden is heerlijk en brengt u echt in de kerstsfeer.

Kom voor uw kerstversiering langs bij GroenRijk nabij Den Haag

Wilt u alvast in de kerststemming komen? Kom dan naar GroenRijk 't Haantje in Rijswijk, vlakbij Den Haag. Kom kerstversiering uitzoeken in ons tuincentrum. Tijdens de kerstperiode is GroenRijk helemaal omgetoverd tot kerstparadijs. Onze kerstshow is dan ook zeker een aanrader! Diverse ruimtes in verschillende thema's en kleuren! Als u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen. Bekijk onze actuele openingstijden rond Kerst of dagen dat wij juist gesloten zijn rondom Kerst en Oud & Nieuw. Bekijk een routebeschrijving vanaf Den Haag of omgeving via het menu item contact.

GroenRijk 't Haantje
Laan van 't Haantje 22
2288GT Rijswijk

Telefoonnummer: 015-2126359
[email protected]