Dierenwinkel Rijswijk

Complete dierenwinkel in Rijswijk!Op zoek naar een dierenwinkel in Rijswijk? Bij GroenRijk 't Haantje vindt u alles voor uw huisdier. In ons tuincentrum hebben we een complete dierenwinkel ingericht met een ruim assortiment dierenbenodigdheden, voeding, speeltjes en andere accessoires.

Het assortiment van onze dierenwinkel in Rijswijk

In onze dierenwinkel in Rijswijk vindt u eigenlijk alle basis artikelen voor de meeste huisdieren. Wij kunnen u van dienst zijn en adviseren betreft de volgende huisdieren:

Wij hebben ook aan de dieren in de tuin gedacht. In ons tuincentrum bieden wij onder andere bijenhuisjes, vogelhuisjes, vogelvoer en nestkastjes. Eigenlijk alles om uw tuin aangenaam te maken voor de wilde insecten en dieren. Met nectar planten kunt u er voor zorgen dat u meer bijen of vlinders in de tuin krijgt! Nectar planten in de tuin is zeker geen straf want ze hebben de prachtigste bloemen. Denk aan: de vlinderstruik, rode zonnhoed, lavendel en meer. Vraag er naar op onze buiten afdeling!

Complete dierenwinkel in Rijswijk

Met een huisdier maakt u toch een belangrijke keuze gezien de zorg die er dagelijks bij komt kijken. Zorg altijd dat u een juiste overweging maakt, kortom bezint eer u er aan begint. Laat u goed adviseren door onze specialist in de dierenwinkel van GroenRijk Rijswijk. U heeft dan jarenlang plezier van uw huisdier, maar ook de lasten die er bij komen kijken.  Een hond vraagt bijvoorbeeld veel aandacht en knaagdieren willen actief bezig kunnen zijn. Uw hond vindt het leuk om achter een balletje aan te rennen en uw kat vindt een lekker warm kussen wel fijn om heerlijk op te slapen. Wij hebben diverse knaagdieren en vissen in ons tuincentrum te koop. Kom gerust eens kijken en stel gerust al uw vragen. Kijk op onze website voor de laatste aanbiedingen en verwen uw huisdier met een klein extraatje.

Kom dierbenodigdheden kopen in Rijswijk!

Mocht u meer informatie nodig hebben betreft specifieke voeding voor uw huisdier. Bezoek onze dierenwinkel in Rijswijk en laat u goed adviseren door een van de deskundige medewerkers van onze dierenwinkel. Op onze contactpagina vindt u onze contactgegevens, openingstijden, routebeschrijving, en vacatures. Onze medewerkers helpen u graag in onze dierenwinkel in Rijswijk met vragen! 

GroenRijk 't Haantje
Laan van 't Haantje 22
2288GT Rijswijk

Telefoonnummer: 015-2126359
[email protected]