Vuurwerk

Wilt u vuurwerk kopen in de omgeving van Den Haag, Rijswijk, Delft en Pijnacker? Kom dan naar GroenRijk Rijswijk! In ons tuincentrum vindt u vanaf eind november een afdeling met voorbeeld vuurwerk. Hier kunt u het vuurwerk bekijken, uitzoeken en direct bestellen! Tijdens de laatste drie dagen van het jaar kunt u het vuurwerk op komen halen in ons tuincentrum in Rijswijk.

Vuurwerk assortiment bij GroenRijk Rijswijk

Kijkt u er al naar uit om vuurwerk af te steken op 31 december? Gaat u voor indrukwekkende vuurpijlen en kleurrijke fonteinen of voor de ouderwetse astronauten en gillende keukenmeiden? Voor de kleintjes hebben wij onder andere sterretjes, knalerwten en lichtzwaarden. Bij iedere voorbestelling (uiterlijk 27 december) krijgt u ook nog eens een GRATIS vuurwerkbril! 

U kunt bij ons terecht voor:

  • Knalvuurwerk
  • Siervuurwerk
  • Vuurwerkpakketten
  • Kindervuurwerk
  • ​Exclusief vuurwerk van het merk: Red Wire!

Vuurwerk van Red Wire nieuw in ons assortiment!

Trots presenteren wij ons nieuwe vuurwerk van Red Wire! Het vuurwerk van Red Wire is te vergelijken met professioneel vuurwerk. Tijdens het vuurwerk spektakel van Scheveningen is ook gebruik gemaakt van het vuurwerk van Red Wire. Kortom voor professioneel vuurwerk hoeft u niet meer naar Belgie te rijden, een bezoekje aan de vuurwerkwinkel van GroenRijk Rijswijk is voldoende!

Haantje de voorste, vuurwerk filmpje

8161 Haantje de Voorste from Lesli BV on Vimeo.

In onze webshop kunt u uw vuurwerk bestellen, zodat u het vuurwerk op 28, 29 of 31 december bij ons kunt komen halen in het tuincentrum. Heeft u vragen, bel gerust op: 015-2126359
Let op! Landelijk is er geen vuurwerkverkoop op zondag 30 December. De verkoop start dus al op vrijdag 28 december. U kunt op zondag wel bij ons terecht voor CAT.1 vuurwerk.