Vuurwerk

Wilt u vuurwerk kopen in de omgeving van Den Haag, Rijswijk, Delft en Pijnacker? Kom dan naar GroenRijk Rijswijk! In ons tuincentrum vindt u vanaf eind november een afdeling met voorbeeld vuurwerk. Hier kunt u het vuurwerk bekijken, uitzoeken en direct bestellen! Tijdens de laatste drie dagen van het jaar kunt u het vuurwerk op komen halen in ons tuincentrum in Rijswijk. Wist u dat wij Zena , Funke en Red Wire vuurwerk verkopen? Dit uniek in onze regio! Wilt u meer te weten komen over vuurwerk? Lees dan snel verder of bekijk onze webshop!

Bestel vuurwerk online!

 

Vuurwerk assortiment bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Kijkt u er nu al naar uit om vuurwerk af te steken op 31 december? Weet u al waar u voor kiest dit jaar? Gaat u voor kleurrijke fonteinen of voor grondtollen? Voor de kleintjes hebben wij onder andere sterretjes, knalerwten en lichtzwaarden. Bij iedere bestelling die vóór 27 december is geplaatst bij ons, krijgt u ook nog eens een GRATIS vuurwerkbril en aansteeklont! Welke soorten vuurwerk kunt u bij ons vinden? 

 • Siervuurwerk
 • Vuurwerkpakketten
 • Kindervuurwerk
 • ​Exclusief vuurwerk van het merk: Red Wire
 • Exclusief vuurwerk van het merk: Zena
 • Exclusief vuurwerk van het merk: Funke

Vuurwerk van Red Wire in ons assortiment

Met trots presenteren wij ons nieuwe vuurwerk van Red Wire! Het vuurwerk van Red Wire is te vergelijken met professioneel vuurwerk. Tijdens het vuurwerk spektakel in Scheveningen wordt ook gebruik gemaakt van het vuurwerk van Red Wire. Dit vuurwerk is perfect voor een eigen, mooie vuurwerkshow. Eerst werd Red Wire vuurwerk gebruikt door professionele bedrijven in Europa. Omdat er in Nederland een nieuwe regelgeving is gekomen, is het nu ook mogelijk om Red Wire zelf kopen. Kortom, voor professioneel vuurwerk hoeft u niet meer naar België te rijden. Een bezoekje aan de vuurwerkwinkel van GroenRijk Rijswijk is voldoende! Bekijk alvast ons vuurwerk assortiment in onze vuurwerk webshop.

Zena vuurwerk en Funke vuurwerk nieuw in ons assortiment

Naast het Red Wire vuurwerk vindt u in ons assortiment nu ook Zena vuurwerk en Funke vuurwerk. Met deze verschillende merken bieden wij u een divers aanbod aan vuurwerk. Zena vuurwerk was vroeger alleen maar te koop in België, maar sinds de laatste jaren hoeft u niet meer naar België voor dit mooie vuurwerk en vindt u het Zena vuurwerk gewoon in de vuurwerk webshop van GroenRijk 't Haantje in Rijswijk. Funke vuurwerk is vooral in Duitsland erg populair, maar nu dus ook bij ons in Rijswijk te koop! Bekijk in de webshop ons assortiment en bestel gemakkelijk en snel uw favoriete vuurwerk!

Vuurwerk van GroenRijk 't Haantje: Haantje de Voorste

In onderstaande filmpjes kunt u een goed beeld krijgen van het vuurwerk wat u bij ons kunt bestellen. Het vuurwerk van ons eigen merk is voordelig en van hoogstaande kwaliteit. Zie bijvoorbeeld het product "Haantje de voorste". Dit is een cake uit onze eigen collectie, al jaren een top product uit ons vuurwerk aanbod. 50 schoten dus u kunt lang genieten! Meer informatie kunt u lezen op de website www.vuurwerkkopenrijswijk.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vuurwerk afsteken? Begin eerst met de vuurwerkcheck!

Het is op 31 december zover... u mag vuurwerk afsteken. Een moment waar u waarschijnlijk al een hele tijd naar uit heeft gekeken. Voordat u het vuurwerk gaat afsteken, is het zeer belangrijk om uw vuurwerk veilig af te steken. Doe daarom de vuurwerkcheck. Houd bij het afsteken rekening met het volgende:

 • Lees de gebruiksaanwijzing van het vuurwerk.
 • Steek altijd alleen het vuurwerk af wanneer u nuchter bent.
 • Draag ten alle tijden een vuurwerkbril.
 • Draag geen kleding van nylon of met een capuchon.
 • Let op de omgeving.
 • Gebruik altijd een aansteeklont.
 • Steek het vuurwerk aan met een gestrekte arm.
 • Hang nooit boven vuurwerk.
 • Gooi nooit vuurwerk naar mensen of dieren
 • Zorg voor voldoende afstand wanneer u het vuurwerk gaat afsteken.
 • Ruim na afloop altijd het vuurwerk afval netjes op.

Vuurwerk bestellen van Red Wire doet u bij GroenRijk Rijswijk

Vuurwerk bestellen bij GroenRijk Rijswijk

Bent u dus op zoek naar goed vuurwerk? Bestel dan uw vuurwerk in onze webshop. In ons tuincentrum in Rijswijk kunt u uw bestelde vuurwerk ophalen. 

Dinsdag 29 december: 08.00 - 18.00 uur
Woensdag 30 december: 08.00 - 21.00 uur
Donderdag 31 december: 08.00 - 17.00 uur

Bestel in onze vuurwerk webshop