Barbecues

Bent u opzoek naar een nieuwe barbecue in de omgeving van Den Haag, Delft, Rijswijk? Barbecues, buitenkeukens en alle bijbehorende accessoires hebben wij in ons tuincentrum. Zo weet u zeker dat u tijdens die mooie avonden kunt genieten van een heerlijke BBQ maaltijd. Kijkt u er naar uit om deze zomer buiten te eten en buiten te koken? Een barbecue is dan de ideale oplossing om gezellig buiten te eten. In ons tuincentrum, gevestigd in Rijswijk, Zuid-Holland vindt u dan ook vele barbecues van bekende merken voor scherpe prijzen. In de winter is barbecueën ook heel leuk, ooit gehoord van een winter barbecue? 

Barbecues welke soorten zijn er?

De barbecues van Weber bijvoorbeeld, staan bekend om hun degelijkheid. Daarnaast zijn ze praktisch en makkelijk te verplaatsen en verkrijgbaar in alle soorten en maten.

In ons tuincentrum in Rijswijk kunt u daarnaast ook nog kiezen uit:

Denkt u erover om een barbecue aan te schaffen? Kom dan naar GroenRijk Rijswijk en laat u adviseren over de vele verschillende modellen en soorten. In ons tuincentrum staan de verschillende barbecues uitgestald, kom gerust een kijkje nemen. Wij bieden ook alle barbecue accessoires welke u nodig heeft. Hiermee wordt barbecueën nog leuker en makkelijker!

Merken barbecues

Wij verkopen enkel barbecues van top kwaliteit. Onze merken zijn:

  • Barbecook
  • Outdoor chef
  • Black Bastard
  • en Weber

Vragen over ons assortiment barbecues?

Wilt u de barbecues in ons tuincentrum komen bekijken? Kom gerust langs, ons personeel helpt en adviseerd u graag! Heeft u vragen over ons aanbod dan kunt u gerust bellen op: 015-2126359
Komt u langs? Bekijk dan onze openingstijden en adresgegevens voordat u voor een dichte deur staat.