Barbecues

Bent u opzoek naar een nieuwe barbecue in de omgeving van Den Haag, Delft, Rijswijk? Barbecues, buitenkeukens en alle bijbehorende barbecue accessoires hebben wij bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk. Zo weet u zeker dat u tijdens die mooie avonden kunt genieten van een heerlijke bbq-maaltijd. Kijkt u er naar uit om deze zomer buiten te eten en buiten te koken? Een barbecue is dan de ideale oplossing om gezellig buiten te eten. Nodig familie en vrienden uit en geniet van al het lekkere eten. In ons tuincentrum in Zuid-Holland vindt u dan ook vele barbecues van bekende merken voor scherpe prijzen. In de winter is barbecueën ook heel leuk! Ooit gehoord van een winter barbecue? Zeker een keertje doen!

Barbecues: welke soorten zijn er?

In ons tuincentrum in Rijswijk kunt u de volgende barbecues vinden:

Voordat u een barbecue wilt kopen, moet u bedenken wat u precies wilt en waar u wilt gaan barbecueën. Woont u bijvoorbeeld in een appartement en heeft u balkon? Wellicht is het dan een idee om een elektrische barbecue te kopen. Tegenwoordig zijn er zelfs tafelmodellen van de elektrische barbecue te verkrijgen. Met een elektrische barbecue heeft u ook weinig rookontwikkeling. Heeft u daarentegen voldoende ruimte om te barbecueën? Dan kunt u wellicht voor een grote gasbarbecue kiezen. Wanneer u een echte liefhebber bent van die rokerige smaak aan het vlees, dan moet u zeker voor een houtskool barbecue kiezen. Daarom zeggen wij ook... de keuze ligt bij u. Onze medewerkers van GroenRijk 't Haantje in Rijswijk kunnen u adviseren over de verschillende modellen en soorten barbecues. Naast de barbecues vindt u ook een ruim aanbod met barbecue accessoires waardoor het barbecueën nóg leuker en makkelijker wordt.

Barbecues koopt u bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk, vlakbij Den Haag

De verschillende barbecue merken die wij verkopen

Wij verkopen in ons tuincentrum in Rijswijk alleen maar barbecues van zeer goede kwaliteit. Daarom hebben wij een ruim aanbod met barbecues van de volgende merken: 

  • Cobb - Met een Cobb barbecue heeft u een veelzijdige barbecue waar u mee kunt wokken, roken, grillen, bakken en braden.
  • The Bastard - De diverse modellen van The Bastard zien er stuk voor stuk stoer en industrieel uit. Daarnaast zijn de Bastards super sterk! Het maakt met een Black Bastard niet uit of het nu sneeuwt of warm is: hij staat altijd buiten en kan ieder seizoen gebruikt worden.
  • Weber - Het Weber-assortiment bestaat uit gasbarbecues, houtskoolbarbecues, elektrische barbecues en tegenwoordig ook draagbare barbecues. Dit is natuurlijk ideaal wanneer u de barbecue mee wilt nemen op reis.

Vragen over ons assortiment barbecues? Kom langs bij GroenRijk 't Haantje!

Wilt u de barbecues in ons tuincentrum komen bekijken? U bent bij ons van harte welkom! Kom gerust eens langs voor informatie of om barbecue inspiratie op te doen. Ons personeel helpt en adviseert u graag! Heeft u vragen over ons aanbod dan kunt u gerust bellen op: 015-2126359 Wilt u langskomen in ons tuincentrum? Bekijk dan onze openingstijden en adresgegevens, voordat u voor een dichte deur staat. Plan hieronder uw route en dan zien we u hopelijk een keertje bij GroenRijk 't Haantje!