Tuincentrum Delft

Tuincentrum GroenRijk nabij DelftGroenRijk 't Haantje is een gezellig tuincentrum nabij Delft en is gespecialiseerd in alles voor het inrichten en onderhouden van uw woonkamer tot tuin. In ons tuincentrum kunt u door al onze verschillende Rijken lopen: 

De Rijken van ons tuincentrum nabij Delft

  • Voor al uw tuinplanten, barbecue spullen en tuinverlichting hebben wij het BuitenRijk.
  • In het BinnenRijk vindt u kamerplanten en binnenpotten.
  • In ons tuincentrum loopt u voor een sfeervol huis door het SfeerRijk. Hier staan al onze woonaccessoires voor een sfeervolle woonkamer. Kaarsen van o.a. WoodWick, kussens, zijdebloemen, en huisparfums van Lampe Berger leuk om cadeau te geven.
  • Het DierenRijk is er voor al uw dierbenodigdheden en de leuke knaagdiertjes in ons tuincentrum willen graag geaaid worden. Dat vinden ze leuk en fijn.
  • In het WaterRijk vindt u vijvers, waterornamenten en vissen voor in de vijver.
  • En als laatste: het BloemRijk. Hier kunt u terecht voor bruids- en en rouwboeketten en zelf samen te stellen boeketten.
  • We noemen het geen Rijk maar een tuincafé dit is onze lunchroom waar u terecht kunt om heerlijke en gezonde broodjes te eten maar ook om even lekker te zondigen. Denk aan een lekker broodje kroket of koffie met appelgebak! Wilt u met vriendinnen genieten van een High Tea dat kan ook bij GroenRijk Rijswijk!

Heeft u tips nodig of wilt u op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen? Op onze website vindt u veel handige tuintips en kortingen.

GroenRijk hovenier in uw tuincentrum Delft

De GroenRijk hovenier, ook onderdeel van ons tuincentrum nabij Delft, helpt u bij het inrichten, ontwerpen en onderhouden van uw tuin. We gebruiken daarbij een ruim assortiment tuinmaterialen en tuinaccessoires van ons GroenRijk tuincentrum in Rijswijk nabij Delft. Van aarde tot bestrating. Van boom tot vijver. Van gazon tot schutting. Van beplanting tot tuinverlichting. Op deze manier bent u altijd verzekerd van kwaliteit en worden kosten bespaard.

Kom langs bij ons tuincentrum nabij Delft!

Wilt u korting sparen bij GroenRijk 't Haantje vlakbij Delft? Vraag dan in ons tuincentrum of online onze klantenkaart aan. Het kost €2,- dit is tevens uw beginbedrag dus u spaart al direct €2,- uit. Heeft u vragen of misschien interesse in een van onze vacatures? Kom dan vooral eens bij ons langs!

GroenRijk 't Haantje
Laan van 't Haantje 22
2288GT Rijswijk

Telefoonnummer: 015-2126359
[email protected]