Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Tuincentrum Delft

GroenRijk 't Haantje is een gezellig tuincentrum nabij Delft en is gespecialiseerd in alles voor het inrichten en onderhouden van uw woonkamer tot tuin. In ons tuincentrum kunt u door al onze verschillende Rijken lopen: 

De Rijken van ons tuincentrum nabij Delft

  • Voor al uw buitenplanten, barbecue spullen en tuinverlichting hebben wij het BuitenRijk.
  • In het BinnenRijk vindt u kamerplanten en potten.
  • In ons tuincentrum loopt u voor een sfeervol huis door het SfeerRijk. Hier staan al onze woonaccessoires voor een sfeervolle woonkamer. Kaarsen, kussens en zijdebloemen zijn ook leuk om cadeau te geven.
  • Het DierenRijk is er voor al uw dierbenodigdheden en de leuke knaagdiertjes in ons tuincentrum willen graag geaaid worden. Dat vinden ze leuk en fijn.
  • In het WaterRijk vindt u vijvers, waterornamenten en vissen voor in de vijver.
  • En als laatste: het BloemRijk. Hier kunt u terecht voor bruids- en en rouwboeketten en zelf samen te stellen boeketten.
  • We noemen het geen Rijk maar een tuincafé dit is onze lunchroom waar u terecht kunt om heerlijke en gezonde broodjes te eten maar ook om even lekker te zondigen. Denk aan een lekker broodje kroket of koffie met appelgebak! Wilt u met vriendinnen genieten van een High Tea dat kan ook bij GroenRijk Rijswijk!

Heeft u tips nodig of wilt u op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen? Op onze website vindt u veel handige tuintips en kortingen.

GroenRijk hovenier in uw tuincentrum Delft

De GroenRijk hovenier, ook onderdeel van ons tuincentrum nabij Delft, helpt u bij het inrichten, ontwerpen en onderhouden van uw tuin. We gebruiken daarbij een ruim assortiment tuinmaterialen en tuinaccessoires van ons GroenRijk tuincentrum in Rijswijk nabij Delft. Van aarde tot bestrating. Van boom tot vijver. Van gazon tot schutting. Van beplanting tot tuinverlichting. Op deze manier bent u altijd verzekerd van kwaliteit en worden kosten bespaard.

Contactgegevens GroenRijk 't Haantje

Wilt u korting sparen bij GroenRijk 't Haantje vlakbij Delft? Vraag dan in ons tuincentrum of online onze klantenkaart aan. Het kost €2,- dit is tevens uw beginbedrag dus u spaart al direct €2,- uit. Neem contact met ons op als u nog vragen heeft en kijk voor actuele openingstijden en een routebeschrijving op onze contactpagina. Wilt u werken in dit tuincentrum in Delft? Kijk bij onze vacatures! Graag tot ziens.