Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Kamerplanten

Kom voor uw kamerplanten naar GroenRijk Rijswijk. Ons tuincentrum nabij Den Haag en Delft heeft een groot assortiment kamerplanten te bieden! Groen in huis brengt een prettige sfeer met zich mee daarnaast zorgen veel kamerplanten zoals de Aloë Vera, Lepelplant (Anthurium), Goudpalm en klimplanten voor een zuiverende werking van de lucht.

Soorten kamerplanten

Er zijn heel veel verschillende soorten kamerplanten, de makkelijkste planten zijn de groene kamerplanten, cactussen en vetplanten. Deze kamerplanten hebben weinig verzorging nodig. Het nadeel van deze planten is dat ze niet bloeien, maar het groen zorgt al wel voor een prettige sfeer. Wilt u meer kleur in huis? In dat geval kunt u beter kiezen voor bloeiende kamerplanten zoals de Anthurium, Orchidee, Amaryllis etc.

Producten voor de verzorging kamerplanten

Naast het grote assortiment kamerplanten hebben wij natuurlijk ook diverse soorten potgrond, zo kunt u kiezen uit grond voor orchideeën, cactussen en varens. In de potgrond speciaal zitten extra voedingsstoffen die er voor zorgen dat de planten een extra impuls krijgen. Daarnaast hebben we ook voor diverse planten vloeibare voeding in de schappen staan. Ook voor het bestrijden van ongedierte op planten hebben wij zowel biologische als traditionele bestrijdingsmiddelen. 

Kom langs in ons tuincentrum we nemen graag de tijd om uw vragen en wensen door te spreken!