Kamerplanten

Kom voor uw kamerplanten naar GroenRijk 't Haantje in Rijswijk. Ons tuincentrum nabij Den Haag en Delft heeft een groot assortiment kamerplanten te bieden! Groen in huis brengt een prettige sfeer met zich mee. Daarnaast zorgen veel kamerplanten, zoals de Aloë Vera, Lepelplant (Anthurium), Goudpalm en klimplanten voor een zuiverende werking van de lucht. Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de pagina over luchtvochtigheid en kamerplanten voor meer informatie over de soorten en werking van deze 'gezonde' kamerplanten. 

Een kamerplant is niet zomaar een kamerplant

Er zijn heel veel verschillende soorten kamerplanten. De makkelijkste planten zijn de groene kamerplanten, cactussen en vetplanten. Waarom? Deze kamerplanten hebben gewoonweg weinig verzorging nodig. Deze kamerplanten bloeien niet, maar het groen zorgt al wel voor een prettige sfeer. Tegenwoordig passen groene kamerplanten, cactussen en vetplanten in ieder interieur.

Tip! Ontdek ook het online assortiment kamerplantenvoeding in onze webshop. Zo houdt u uw groene vrienden altijd in topconditie.

Kamerplantenvoeding bestellen op deTuinwinkelOnline.nl

 

Kamerplanten | Calathea | Rijswijk | GroenRijk 't Haantje

Kamerplanten verzorgen? Daar hebben wij producten voor!

Naast het grote assortiment kamerplanten hebben wij natuurlijk ook diverse soorten potgrond. Zo kunt u kiezen uit grond speciaal voor orchideeën, cactussen en varens. In deze potgrond zit speciaal extra voedingsstoffen die ervoor zorgen dat de planten een extra boost krijgen. Daarnaast hebben wij bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk ook voor diverse planten vloeibare voeding in de schappen staan. Ook voor het bestrijden van ongedierte op planten hebben wij zowel biologische als traditionele bestrijdingsmiddelen. Weet u niet precies welke producten u nodig heeft? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers.

Kamerplanten | Rijswijk | GroenRijk 't Haantje

Tips: zo geniet u extra lang van uw kamerplanten

Om extra lang van uw kamerplanten te kunnen genieten, kunt u met een aantal zaken rekening houden. Zorg er ten eerste voor dat een kamerplant genoeg licht heeft om te kunnen groeien. Kamerplanten kunnen niet zonder daglicht, maar de volle zon moet voorkomen worden. Zorg dat de plant niet direct tegen het raam staat, want dan kunnen de bladeren verbranden. Over het algemeen is het zo dat kamerplanten met een gekleurd blad meer licht nodig hebben dan groene kamerplanten. Natuurlijk is het van belang de kamerplanten water te geven. Pas de hoeveelheid water wel aan per per plant. De meeste kamerplanten hebben aan één keer per week voldoende. Geef het liefst water op kamertemperatuur. In de winter hoeft u vaak minder water te geven dan in de zomer. Wanneer uw kamerplant door de juiste verzorging, hoeveelheid licht en water lekker doorgroeit, wordt het op een gegeven moment tijd om de kamerplanten te verpotten. Het is aan te raden dit ieder voorjaar te doen wanneer u zult merken dat een jonge plant letterlijk te weinig ruimte in zijn pot heeft en toe is aan een grotere pot. Wanneer uw plant niet zoveel meer groeit, kunt u om de twee of zelfs drie jaar verpotten. 

Kamerplanten | Rijswijk | GroenRijk 't Haantje

Kom voor grote en makkelijke kamerplanten naar GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk, nabij Delft en Den Haag, helpen we u graag een keuze te maken voor de juiste kamerplanten. In ieder huis en voor ieder persoon zijn er namelijk bepaalde planten die meer geschikt zijn. Natuurlijk vindt u bij ons tuincentrum ook alles voor de verzorging van de kamerplanten en geven we u bij iedere plant graag een op maat gemaakt advies voor uw situatie. Een kamerplant als cadeau? Dat kan zeker! Geef een makkelijke kamerplant cadeau, ook wij kunnen u hier advies over geven. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum, plan hieronder uw route naar onze winkel en dan hopen we u snel te zien!
 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment