Kunstkerstbomen

Kunstkerstboom kopen in de omgeving van Den Haag, Delft, Zoetermeer en Rijswijk? GroenRijk 't Haantje in Rijswijk is dan de aangewezen plek om te komen shoppen. Natuurlijk zijn wij als echte plantenliefhebbers meer fan van een echte kerstboom, dan van een kunstboom, maar we begrijpen heel goed dat dat stukje gemak, geen uitvallende naalden en de garantie een kunstkerstboom wel heel aantrekkelijk maken. Daarom hebben wij ook ieder jaar een zeer ruim assortiment met kunstkerstbomen in ons tuincentrum voor u gepresenteerd. Vanaf eind oktober is onze kerstshow weer helemaal klaar. Kom dus bij ons snel langs en kies de mooiste kunstboom die er is! Wilt u zich alvast online oriënteren? Dat kan! In onze webshop kunt u namelijk diverse kunstkerstbomen bekijken én bestellen!

Waarom een kunstkerstboom kopen?

Twijfelt u nog of u moet kiezen voor een echte kerstboom of een kunstkerstboom? Daarom hebben we voor u enkele voordelen op een rij gezet:

  • Op onze kunstkerstbomen zit 3 tot 10 jaar garantie! Lekker duurzaam dus. 
  • De bomen zijn van brandvertragend materiaal gemaakt. Oftewel, extra veilig! 
  • Geen uitvallende naalden en haast niet van echt te onderscheiden. 
  • Gemakkelijk uit te klappen en op te bergen.
  • Geen gedoe met lampjes, want er zijn ook kunstbomen waar de kerstverlichting al in zit.

Wellicht heeft u toch nog vragen over de kunstkerstbomen. Geen probleem! Kom gerust langs in ons tuincentrum. Onze medewerkers staan voor u klaar en kunnen al uw vragen beantwoorden!

GroenRijk 't Haantje | Rijswijk | Kunstkerstbomen kopen

Soorten kunstkerstbomen bij GroenRijk in Rijswijk

Een kunstkerstboom is ideaal als u geen zin heeft om uitgevallen naalden te moeten opvegen. De kunstkerstbomen van tegenwoordig zijn bijna niet van de echte bomen te onderscheiden. Het voelt alsof u een echte boom in huis heeft! In ons tuincentrum vindt u kunstkerstbomen in allerlei kleuren, maten, soorten en merken. Kleine bomen van onder de 1.75 meter tot bomen van meer dan 2 meter hoog. Kunstkerstbomen met of zonder lampjes en decoratie. Houten kerstbomen of witte kerstbomen die er uit zien alsof ze zojuist ondergesneeuwd zijn. De kunstkerstbomen die wij in ons tuincentrum verkopen, zijn onder andere van de merken: Blackbox en Triumph tree. 

Kunstkerstboom kopen Black Box Kunstkerstbomen van triumph tree

Kunstkerstboom met verlichting en diverse kerstversiering

Heerlijk rustgevend en ieder jaar weer een leuke klus waar we altijd met een voldaan gevoel 's avonds op de bank gaan zitten. Toch niet helemaal voldaan? Dan mist u waarschijnlijk nog wat versiering. In ons tuincentrum kunt u niet alleen terecht voor kerstverlichting, kerstballen en slingers, maar ook de leukste vormpjes voor in de boom: van houten kerstversiering tot vogels en prinsessen in alle kleuren en soorten. Ieder jaar zorgen wij ervoor dat wij kerstartikelen hebben volgens de laatste trends. Wij presenteren in ons tuincentrum de kleuren en stijlen die u perfect met elkaar kunt combineren. Er zit vast en zeker iets voor u tussen!

GroenRijk 't Haantje | Rijswijk | Kunstkerstbomen kopen

Kunstkerstboom kopen? Kom kerstshoppen bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Op zoek dus naar een kunstkerstboom? Bezoek dan de kerstshow in ons tuincentrum in Rijswijk. Vanaf eind oktober is ons tuincentrum omgetoverd tot een sfeervolle kerstwinkel. Bij ons bent u op het juiste adres om kerst inspiratie op te doen én om natuurlijk de perfecte kunstkerstboom uit te zoeken. Vergeet ook zeker niet tijdens uw bezoek even te stoppen bij ons Tuincafé. Hier kunt u genieten van een lekker bakje koffie, gebakjes, maar ook van heerlijke broodjes. U kunt hieronder alvast de route naar ons tuincentrum bekijken, bekijk onze actuele openingstijden en dan hopen we u snel een keer te zien bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk!

Bestel uw kunstkerstboom!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstshow