Kunstkerstbomen

Kunstkerstboom kopen in de omgeving van Den Haag, Delft, Zoetermeer en Rijswijk? GroenRijk 't Haantje in Rijswijk is dan de aangewezen plek om te komen shoppen. Natuurlijk zijn wij als echte plantenliefhebbers meer fan van een echte kerstboom, dan van een kunstboom, maar we begrijpen heel goed dat dat stukje gemak, geen uitvallende naalden en de garantie op een kunstkerstboom deze keuze wel heel aantrekkelijk maken. Daarom hebben wij ook ieder jaar een zeer ruim assortiment aan kunstkerstbomen in ons tuincentrum voor onze klanten gepresenteerd. Vanaf eind oktober is onze kerstshow weer helemaal klaar. Kom dus snel bij ons langs en kies de mooiste kunstboom die er is! Wil je je alvast online oriënteren? Dat kan! In onze webshop kun je namelijk diverse kunstkerstbomen bekijken én bestellen!

Waarom een kunstkerstboom kopen?

Twijfel je nog of je moet kiezen voor een echte kerstboom of een kunstkerstboom? Om je te helpen bij het maken van je keuze hierbij enkele voordelen op een rij:

  • Op onze kunstkerstbomen zit 3 tot 10 jaar garantie! Lekker duurzaam dus. 
  • De bomen zijn van brandvertragend materiaal gemaakt. Oftewel, extra veilig! 
  • Geen uitvallende naalden en haast niet van echt te onderscheiden. 
  • Gemakkelijk uit te klappen en op te bergen.
  • Geen gedoe met lampjes, want er zijn ook kunstbomen waar de kerstverlichting al in zit.

Wellicht heb je toch nog vragen over de kunstkerstbomen. Geen probleem! Kom gerust langs in ons tuincentrum. Onze medewerkers staan voor je klaar en kunnen al jouw vragen beantwoorden!

GroenRijk 't Haantje | Rijswijk | Kunstkerstbomen kopen

Soorten kunstkerstbomen bij GroenRijk in Rijswijk

Een kunstkerstboom is ideaal als je geen zin hebt om uitgevallen naalden te moeten opvegen. De kunstkerstbomen van tegenwoordig zijn bijna niet van de echte bomen te onderscheiden. Het voelt alsof je een echte boom in huis hebt! In ons tuincentrum vind je kunstkerstbomen in allerlei kleuren, maten, soorten en merken. Kleine bomen van onder de 1.75 meter tot bomen van meer dan 2 meter hoog. Kunstkerstbomen met of zonder lampjes en decoratie. Houten kerstbomen of witte kerstbomen die er uit zien alsof ze zojuist ondergesneeuwd zijn. De kunstkerstbomen die wij in ons tuincentrum verkopen, zijn onder andere van de merken: Blackbox en Triumph tree. 

Kunstkerstboom kopen Black Box Kunstkerstbomen van triumph tree

Kunstkerstboom met verlichting en diverse kerstversiering

Heerlijk rustgevend en ieder jaar weer een leuke klus waarna we altijd met een voldaan gevoel 's avonds op de bank gaan zitten. Toch niet helemaal voldaan? Dan mis je waarschijnlijk nog wat versiering. In ons tuincentrum kun je niet alleen terecht voor kerstverlichting, kerstballen en slingers, maar ook de leukste figuurtjes voor in de boom: van houten kerstversiering tot vogels en prinsessen in alle kleuren en soorten. Ieder jaar zorgen wij ervoor dat wij kerstartikelen hebben volgens de laatste trends. In 2021 zullen de volgende thema's in ons tuincentrum aan bod komen: 

  • Winter Joy
  • Forest Friends
  • Made white love
  • Christmas Classics

 Wij presenteren in ons tuincentrum de kleuren en stijlen die je perfect met elkaar kunt combineren. Er zit vast en zeker iets voor je tussen!

GroenRijk 't Haantje | Rijswijk | Kunstkerstbomen kopen

Kunstkerstboom kopen? Kom kerstshoppen bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Je zoekt naar een kunstkerstboom? Bezoek dan de kerstshow in ons tuincentrum GroenRijk 't Haantje in Rijswijk. Vanaf eind oktober is ons tuincentrum omgetoverd tot een sfeervolle kerstwinkel. Bij ons ben je aan het juiste adres om kerst inspiratie op te doen én om natuurlijk de perfecte kunstkerstboom of echte kerstboom uit te zoeken. Vergeet ook zeker niet tijdens jouw bezoek even te stoppen bij ons Tuincafé. Hier kun je genieten van een goede kop koffie, gebakjes, maar ook van heerlijke broodjes. Je kunt hieronder alvast de route naar ons tuincentrum bekijken, bekijk onze actuele openingstijden en dan hopen we je snel een keer te zien bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk!

Bestel jouw kunstkerstboom!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstshow