Kunstkerstbomen

Kunstkerstboom kopen in de omgeving van Den Haag, Delft, Zoetermeer en Rijswijk? GroenRijk Rijswijk is dan de aangewezen plek om te komen shoppen. Natuurlijk zijn wij als echte plantenliefhebbers meer fan van een echte kerstboom, dan van een kunstboom, maar we begrijpen heel goed dat dat stukje gemak, geen uitvallende naalden en de garantie een kunstkerstboom wel heel aantrekkelijk maken. 

Waarom een kunstkerstboom?

  • Op onze kunstkerstbomen zit 3 tot 10 jaar garantie! Lekker duurzaam dus. 
  • De bomen zijn van brandvertragend materiaal gemaakt. Extra veilig! 
  • Geen uitvallende naalden en haast niet van echt te onderscheiden. 
  • Gemakkelijk uit te klappen en op te bergen.
  • Geen gedoe met lampjes, want er zijn ook kunstbomen waar de kerstverlichting al in zit. 

Soorten kunstkerstbomen bij GroenRijk 

Een kunstkerstboom is ideaal als u geen zin heeft om uitgevallen naalden te moeten opvegen. De kunstkerstbomen van tegenwoordig zijn bijna niet van de echte bomen te onderscheiden. Het voelt alsof u een echte boom in huis heeft! In ons tuincentrum vindt u kunstkerstbomen in allerlei kleuren maten, soorten en merken. Kleine bomen van onder de 1.75 meter tot bomen van meer dan 2 meter. Kunstkerstbomen met of zonder lampjes en decoratie. Houten kerstbomen of witte kerstbomen die er uit zien alsof ze zojuist ondergesneeuwd zijn. De kunstkerstbomen zijn onder andere van de merken: Blackbox en Triumph tree. Kom langs in ons tuincentrum, er zit vast en zeker een geschikte boom voor u bij! Bekijk hier onze contactgegevens en openingstijden.

Kunstkerstboom kopen Black Box Kunstkerstbomen van triumph tree

Kerstboom versieren

Heerlijk rustgevend en ieder jaar weer een leuke klus waar we altijd met een voldaan gevoel 's avonds op de bank gaan zitten. Niet voldaan? Dan mis je waarschijnlijk nog wat versiering. In ons tuincentrum kun je niet alleen terecht voor kerstverlichting, kerstballen en slingers, maar ook de leukste vormpjes voor in de boom: van houten kerstversiering tot vogels en prinsessen in alle kleuren en soorten. Versier je kerstboom dit jaar met een doel! GroenRijk zet zich dit jaar in voor KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij). Vier kinderen met kanker hebben een prachtige tekening gemaakt en vertellen hun verhaal. De tekeningen zijn gedrukt op KiKa kerstballen die vanaf nu bij ons in de winkel liggen! Per kerstbal gaat er € 2,50 direct naar KiKa! Hopelijk kunnen we met alle GroenRijk vestigingen en andere tuincentra in Nederland heel veel geld ophalen met zijn allen om dit goede doel te steunen. 

Volg KiKa kerstbal op Facebook of Instagram om je steun te betuigen. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstversiering