Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Tuinmeubelen

Opzoek naar tuinmeubelen van kwaliteit voor in uw tuin of op uw balkon? Dan bent u bij GroenRijk Rijswijk nabij Den Haag en Delft op de juiste plek. U kunt ons gemakkelijk bereiken we zijn gevestigd aan de Prinses Beatrixlaan en we hebben een groot parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.

Materialen tuinmeubelen bij GroenRijk Rijswijk

Vanaf het prille voorjaar staan de mooiste tuinmeubelen bij GroenRijk Rijswijk voor u klaar. Een ruime keuze in kunststof tuinmeubelen maar ook hardhout en de combinatie aluminium met hardhout. Ook de (kunststof) rotan tuinmeubelen hebben wij op voorraad: niet van echt te onderscheiden en wat helemaal mooi is ze zijn onderhoudsvrij. 

Soorten tuinmeubelen bij GroenRijk Rijswijk

Opzoek naar een loungeset, tuintafel,  stapelstoelen  of een gekleurde bistrosets? Die hebben we ook allemaal in ons assortiment, kortom genoeg keuze om zomers lang te kunnen genieten. En natuurlijk ook een uitgekiende sortering tuinmeubelkussens, van eenvoudig tot zeer behaaglijk maar ook mooie parasols, afdekhoezen en onderhoudsproducten. 

Merken tuinmeubelen

Wij verkopen tuinmeubelen van de onderstaande merken:

  • Exotan
  • Noach
  • Tierra Outdoor

Kom naar GroenRijk Rijswijk voor de complete collectie tuinmeubelen en laat u adviseren welk materiaal, welke grootte en welke soort tuinmeubelen het beste bij u passen.