Tuinmeubelen

Op zoek naar kwalitatieve tuinmeubelen nabij Den Haag voor in je tuin of op jouw balkon? Dan ben je bij GroenRijk Rijswijk nabij Den Haag en Delft op de juiste plek. Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan tuinmeubelen in ons assortiment en we helpen je graag de juiste tuinmeubelen uit te zoeken. Je kunt ons gemakkelijk bereiken, we zijn gevestigd aan Laan van 't Haantje in Rijswijk en we hebben een groot parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren. Tevens kun je diverse tuinmeubelen ook via onze webshop bestellen, neem alvast een kijkje!

Bestel tuinmeubelen in onze webshop
 

Tuinmeubelen van verschillende materialen nabij Den Haag

Vanaf het prille voorjaar staan de mooiste tuinmeubelen bij GroenRijk Rijswijk voor je klaar. Een ruime keuze uit:

  • Kunststof tuinmeubelen (bijvoorbeeld rotan)
  • Houten meubelen (hardhout / teak)
  • Aluminium
  • en de combinatie aluminium met hardhout

Kunststof tuinmeubelen zijn populair omdat deze licht van gewicht zijn, er mooi uitzien en weinig onderhoud nodig hebben. Houten tuinmeubelen zijn tijdloos en geven jouw tuin een natuurlijke uitstraling. Houten tuinmeubelen vergen wel wat onderhoud, maar gaan lang mee en zijn het meer dan waard! Bij ons in het assortiment vind je natuurlijk ook de extreem populaire (kunststof) rotan tuinmeubelen. Die hebben wij altijd op voorraad. En natuurlijk zien die er fantastisch uit en zijn daarnaast ook nog eens onderhoudsvrij. 

Soorten tuinmeubelen nabij Den Haag

Op zoek naar een loungeset, tuintafel, stapelstoelen of een gekleurde bistrosets? In ons assortiment tuinmeubelen vind je die allemaal. Kortom genoeg keuze om zomers lang te kunnen genieten. Natuurlijk vind je bij ons ook een ruime collectie tuinmeubelkussens om jouw tuinmeubels af te maken. Want dat hoort er uiteraard bij! Van zeer eenvoudige tuinkussens tot exclusievere exemplaren. In ons assortiment vind je ook nog mooie parasols, afdekhoezen voor parasols en onderhoudsproducten om ervoor te zorgen dat je lang kunt genieten van jouw parasol. Ons assortiment tuinmeubelen is ook wel op te delen in de volgende categorieën:

Wil je graag tuinmeubelen online bestellen? Neem dan een kijkje in onze webshop en bestel hier jouw mooiste tuinmeubelen. Vragen over onze assortiment? Neem dan contact met ons op!

tuinmeubelen groenrijk rijswijk nabij Den Haag

Welke merken tuinmeubelen kun je bij ons vinden?

Om je een ruim aanbod aan te bieden, zijn er in ons tuincentrum nabij Den Haag tuinmeubelen van verschillende merken te koop. Wij verkopen tuinmeubelen van de kwalitatieve merken: Exotan, Lesli Living en Tierra Outdoor. Merken van kwaliteit die wij graag in ons assortiment hebben! Wil je meer weten over deze merken? Kom dan langs in ons tuincentrum nabij Den Haag of bekijk ons aanbod in de webshop

 

Kom naar onze showroom voor tuinmeubelen of bestel gemakkelijk online!

Naar welk soort tuinmeubelen je ook op zoek bent, bij GroenRijk Rijswijk nabij Den Haag ben je aan het juiste adres. Bezoek onze showroom om onze complete collectie tuinmeubelen te bekijken. Onze medewerkers staan daar voor je klaar om je te adviseren welk materiaal, welke grootte en welke soort tuinmeubelen het beste bij je passen. Want dit verschilt natuurlijk per situatie. Heb je bijvoorbeeld een kleine tuin of balkon? Dan adviseren wij ander soort tuinmeubelen dan wanneer je een tuin met een groot oppervlakte hebt. Wat je situatie ook is, in ons tuincentrum nabij Den Haag zorgen we er altijd voor dat de tuinmeubelen die je kiest, aansluiten bij jouw situatie zodat je er optimaal van kunt genieten! Bestel in onze webshop gemakkelijk jouw favoriete tuinmeubel of kom langs in onze showroom!

Waarom kiezen voor GroenRijk? Wij monteren de loungeset van je keuze gratis en onze eigen GroenRijkers bezorgen je gekozen tuinmeubel aan huis!

Bekijk tuinmeubelen in de webshop

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment