High Tea in Rijswijk

Voor een heerlijke High Tea komt u naar GroenRijk 't Haantje in Rijswijk. Geniet van een heerlijke High Tea in onze gezellige lunchroom! Kom naar ons tuincentrum nabij Delft en Den Haag voor een luxe High Tea of lekkere en gezonde broodjes lunch in onze lunchroom.

High Tea, winkelen een gezellig dagje uit in Rijswijk

Lekker genieten van een heerlijke High Tea of lunch nabij Den Haag en Delft? In Rijswijk nog geen 10 minuten van Den Haag vandaan kunt u een dagje winkelen in het tuincentrum combineren met een heerlijke High Tea in onze lunchroom! Bij ons kunt u dagelijks terecht voor een uitgebreide High Tea en gezonde broodjes lunch. Perfect voor een dagje uit met vriendinnen, een verjaardag of een romantisch afspraakje op een zeer groene locatie! Ook kunt u uw kinderen meenemen wij hebben namelijk kinderstoelen en een leuke speelhoek voor de kinderen.

Onderdelen High Tea

Onze High Tea is een echte traktatie! Waarmee u uw geliefde, vriendin, moeder of dochter zeker een plezier zou doen.

  • Diverse zoete hapjes
  • Bonbons
  • Diverse hartige hapjes
  • Een soepje
  • Thee naar keuze

€ 19,95 per persoon (min. 2 personen), een heerlijke High Tea op een unieke locatie tussen het groen en bloem!

Een High Tea reserveren

U kunt bij ons in de winkel, telefonisch of per email uw High-tea reserveren. Graag horen wij met hoeveel personen u wenst te komen op welke datum en de tijd. Reserveer minimaal twee dagen van te voren. Voor grotere groepen vragen wij u om langer van te voren te reserveren.

Voor een heerlijke High Tea komt u naar de lunchroom van ons tuincentrum GroenRijk te Rijswijk!