Rouwboeket Den Haag

Opzoek naar een rouwboeket nabij Den Haag? Onze bloemist stelt graag voor u een boeket of bloemstuk samen. Bij GroenRijk 't Haantje, vlakbij Den Haag, bespreekt onze bloemist met u al uw Rouwboeket nabij Den Haag kom naar GroenRijk Rijswijkwensen en kleuren omtrent het rouwboeket met u door. U kunt denken aan wel of geen lint(en) of een boeket of arrangement. U kunt in onze winkel het boek met de verschillende voorbeelden bekijken. Dan kunt u een voorbeeld boeket uitkiezen of enkele aanpassingen aan ons doorgeven. De bedoeling is dat het rouwboeket helemaal naar uw wensen gemaakt wordt. Wij helpen u graag in onze GroenRijk vestiging nabij Den Haag.

Rouwboeket laten maken nabij Den Haag

In ons tuincentrum vlakbij Den Haag stellen wij persoonlijk voor u rouwboeketten samen. Onze bloemist maakt ook andere boeketten voor ieder jaargetijde en gelegenheid. De volgende boeketten stelt onze bloemist samen:

Een ruim assortiment vazen, potten en manden maken het geheel af. Bij GroenRijk 't Haantje in de buurt van Den Haag, kan onze bloemist de vaas er mooi bij in pakken. Of u shopt er zelf een leuke vaas bij.

U kunt ook de rouwboeketten online bestellen in onze bloemenshop, dan maakt onze bloemist de bestelling zo snel mogelijk in orde en wordt het boeket geleverd in de omgeving van Den Haag tegen een kleine vergoeding. Natuurlijk zijn onze andere boeketten ook online verkrijgbaar!

Een passend afscheid met onze mooie rouwboeketten

Het verliezen van een dierbare is natuurlijk verschrikkelijk en we snappen dat u heel veel moet regelen. GroenRijk helpt u graag bij het rouwproces door een passend rouwboeket samen te stellen, geheel naar uw wens. Maak telefonisch een afspraak met ons, zodat we even de tijd voor u kunnen nemen. 

Kom naar GroenRijk in de buurt van Den Haag voor uw rouwstuk

Uw rouwboeket laat u samenstellen door de bloemist van GroenRijk in de buurt van Den Haag. Wij behandelen iedere klant met respect in deze verdrietige tijd en nemen graag de tijd voor u. Neem contact met ons op voor een afspraak.

GroenRijk 't Haantje
Laan van 't Haantje 22
2288GT Rijswijk

Telefoonnummer: 015-2126359
info@hethaantje.groenrijk.nl