Kerstbomen

Kerstboom kopen? Kerstbomen en kerstversiering in de omgeving van Den Haag, Delft, Zoetermeer en Rijswijk vind je bij GroenRijk Rijswijk! Wat is de bedoeling? Je komt langs bij GroenRijk Rijswijk (nabij Delft / Den Haaag) -> Kiest een Nordmann kerstboom of een gewone spar uit in de hoogte en dikte die je wil (met of zonder kluit) -> Kies je een kerstboom zonder kluit, dan maken wij hem voor je op maat, zodat hij perfect in je easyfix standaard past én recht staat!  -> We pakken hem netjes voor je in en indien gewenst, kunnen we de kerstboom ook thuis bezorgen! 

Nordmann kerstbomen

Er gaat niets boven een echte kerstboom in huis tijdens de kerst! De frisse geur van dennennaalden brengt die echte kerstsfeer in huis. In ons tuincentrum in Rijswijk kun je een kerstboom kopen in alle soorten, hoogtes, diktes en kleuren, echt en kunst. Geeft u de voorkeur aan een echte kerstboom met of zonder kluit, een Fijnspar of een Nordmann-spar? Of denkt u toch aan een meer praktische variant zoals een kunstkerstboom of houten kerstboom? Een witte kerstboom met een sneeuwlaagje er op is ook weer eens wat anders! De sparren zijn in twee families in te delen, de Abies (zilversparren) en de Picea (sparren). De Abies familie is wat exclusiever omdat deze twee keer zo langzaam groeien en van betere kwaliteit zijn. De Abies heeft zachte rechtopstaande naalden de Picea familie heeft meer hangende stekelige naalden. De zilverspar ziet er om die reden veel voller uit dan de gewone sparren.

Een GroenRijker aan het woord

Easyfix kerstboom standaard

Nooit meer gedoe met een kerstboom die niet recht staat. Gebruik de easyfix! Wij maken direct het gat voor u in de kerstboom stam, zodat hij bij thuiskomst binnen 5 seconde RECHT staat! De easyfix is verkrijgbaar in diverse kleuren. Nieuw in 2018 is de zwarte kleur en de houtskleur. 

Kerstboom thuis laten bezorgen

Wij horen steeds vaker de wens om de kerstboom thuis te laten bezorgen, maar men wil wel zelf graag de kerstboom uitzoeken. Geen rommel in de auto, geen gedoe, maar wel precies de kerstboom die jij in huis wil hebben. Voor € 7,- bezorgen wij onze kerstbomen in de regio Rijswijk, Den Haag, Delft, Den Hoorn, Wateringen. Wees gezond en kom lekker op de fiets naar ons tuincentrum! Als je tenminste een beetje in de buurt woont. ;) Wij zorgen voor het ultieme gemak! Geen gedoe zoals hieronder te zien is! 

Verzorgingstips kerstboom

Met deze tips geniet je maximaal van je kerstboom:

  • Wanneer je de kerstboom in huis haalt, is het van belang deze te laten acclimatiseren. Het is niet de bedoeling de boom direct naar binnen te halen maar eerst even in een garage of schuurtje te plaatsen.
  • De beste plek voor de kerstboom in huis? In ieder geval niet naast de verwarming of de gashaard.
  • Heb je gekozen voor een boom met kluit, geef de kerstboom dan regelmatig water, bij binnenkomst gelijk een liter.
  • De boom zo lang mogelijk in top conditie houden? Geef de boom universele plantenvoeding.

De medewerkers van ons tuincentrum helpen je graag de perfecte boom uit te zoeken en bij vragen omtrent de verzorging. Kom langs of neem contact met ons op bij eventuele vragen! Bel: 015-2126359

Kerstbomen bij GroenRijk Rijswijk

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstversiering