Kerstbomen

Kerstboom kopen? Kerstbomen en kerstversiering in de omgeving van Den Haag, Delft, Zoetermeer en Rijswijk vindt u natuurlijk bij GroenRijk Rijswijk! U heeft bij ons een ruime keuze aan diverse kerstbomen in verschillende soorten en maten. Wanneer u een mooie boom heeft gevonden, pakken wij die uiteraard netjes voor u in en indien u wilt, kunnen we de kerstboom ook bij u thuis bezorgen. Kwaliteit en service staan bij ons op nummer één. Het is dus zeker de moeite waard om bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk langs te komen en de mooiste kerstboom uit te zoeken.

Wij verkopen onder andere Nordmann kerstbomen

Er gaat niets boven een echte kerstboom in huis tijdens de kerst! De frisse geur van dennennaalden brengt die echte kerstsfeer in huis. In ons tuincentrum in Rijswijk kunt u een kerstboom kopen in alle soorten, hoogtes, diktes, kleuren en daarnaast heeft u ook nog de keuze tussen een echte kerstboom en een kunstboom. Geeft u de voorkeur aan een echte kerstboom met of zonder kluit, een Fijnspar of een Nordmann-spar? Of denkt u toch aan een meer praktische variant zoals een kunstkerstboom of houten kerstboom? Een witte kerstboom met een sneeuwlaagje er op is ook weer eens wat anders! De sparren zijn in twee families in te delen, de Abies (zilversparren) en de Picea (sparren). De Abies familie is wat exclusiever omdat deze twee keer zo langzaam groeien en van betere kwaliteit zijn. De Abies heeft zachte rechtopstaande naalden de Picea familie heeft meer hangende stekelige naalden. De zilverspar ziet er om die reden veel voller uit dan de gewone sparren. Bekijk onderstaande filmpjes waar een medewerker van GroenRijk een aantal verschillende kerstbomen laat zien en hoe de EasyFix gebruikt kant worden. Met een EasyFix heeft u nooit meer last van echte kerstbomen die niet recht staan. Wij maken meteen een gat voor in de stam van de kerstboom, zodat u de boom thuis gemakkelijk recht in de EasyFix kan staan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verzorgingstips voor uw kerstboom

Staat de kerstboom op de gewenste plek en heeft u de boom versierd met de mooiste versiering? Dan is het daarna tijd om te genieten van de sfeer die een echte, versierde kerstboom met zich meebrengt. Daarbij is het belangrijk om de kerstboom goed te blijven verzorgen. Met deze tips geniet u maximaal van de kerstboom:

  • Wanneer u de kerstboom in huis haalt, is het van belang deze te laten acclimatiseren. Het is niet de bedoeling de boom direct naar binnen te halen, maar eerst even in een garage of schuurtje te plaatsen.
  • De beste plek voor de kerstboom in huis? In ieder geval niet naast de verwarming of de gashaard, omdat anders de naalden snel verkleuren en uiteindelijk de naalden gaan uitvallen.
  • Heeft u gekozen voor een boom met kluit? Geef de kerstboom dan regelmatig water, in ieder geval bij binnenkomst meteen één liter.
  • De boom zo lang mogelijk in top conditie houden? Geef de boom universele plantenvoeding.

Kerstboom thuis laten bezorgen

Wij horen steeds vaker de wens om de kerstboom thuis te laten bezorgen, maar men wil wel zelf graag de kerstboom uitzoeken. Geen rommel in de auto, geen gedoe, maar wel precies de kerstboom die u in huis wilt hebben. Voor € 7,- bezorgen wij onze kerstbomen in de regio Rijswijk, Den Haag, Delft, Den Hoorn, Wateringen. U kunt dus gewoon op de fiets naar ons tuincentrum komen om de mooiste boom uit te kiezen. Wij zorgen verder voor het ultieme gemak!

Kerstbomen kopen bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Kerstboom kopen van zeer goede kwaliteit bij GroenRijk Rijswijk

Kortom, het is zeker de moeite waard om bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk langs te komen en ons mooie assortiment met kerstbomen te bekijken. De medewerkers van ons tuincentrum helpen u graag de perfecte boom uit te zoeken. Zij geven u ook graag advies en tips over het verzorgen van de kerstboom. Plan hieronder uw route naar het tuincentrum, kom snel langs of neem contact met ons op bij eventuele vragen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 015-2126359 of stuur een e-mail naar: [email protected]

Bekijk hier onze openingstijden!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst