Kerstbomen

Kerstboom kopen? Wij verkopen kerstbomen op het parkeerterrein van het tuincentrum, aldaar hebben wij tevens een Pick Up Point voor kerstbomen, kerststukjes, bloemen en ander kerstgroen. Wil je liever online shoppen? Dat kan, bestel jouw kerstboom in onze webshop detuinwinkelonline.nl.

Kerstbomen en kerstversiering in de omgeving van Den Haag, Delft, Zoetermeer en Rijswijk vind je natuurlijk bij GroenRijk 't Haantje! Je hebt bij ons een ruime keuze aan diverse kerstbomen in verschillende soorten en maten met en zonder kluit. Wanneer je een mooie boom hebt gevonden, pakken wij die uiteraard netjes voor je in en indien je wilt, kunnen we de kerstboom ook bij je thuis bezorgen. Kwaliteit en service staan bij ons op nummer één! Het is dus zeker de moeite waard om bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk langs te komen en de mooiste kerstboom uit te zoeken. Een tip, schud van te voren even aan de boom, vallen er veel naalden af dan is de kerstboom niet vers. Vanaf eind oktober is onze kerstshow geopend en vanaf half november vind je bij ons een ruime keuze aan kerstbomen! Liever jouw kerstboom online bestellen en thuis laten bezorgen in heel Zuid-Holland? Dat kan ook en wij hebben extra snelle service in: Den Haag, Delft, Den Hoorn, Schipluiden en Rijswijk? Bestel via onze webshop!

Bestel hier jouw kerstboom!

Wij verkopen onder andere de Nordmann kerstboom

Er gaat niets boven een echte kerstboom in huis tijdens de kerst! De frisse geur van dennennaalden brengt die echte kerstsfeer in je huiskamer. In ons tuincentrum in Rijswijk kun je een kerstboom kopen in alle soorten, hoogtes, diktes, kleuren en daarnaast heb je ook nog de keuze tussen een echte kerstboom en een kunstboom. Geef je de voorkeur aan een echte kerstboom met of zonder kluit, een Fijnspar of een Nordmann-spar? Of den je toch aan een meer praktische variant zoals een kunstkerstboom of houten kerstboom? Een witte kerstboom met een sneeuwlaagje er op is ook weer eens wat anders! De sparren zijn in twee families in te delen, de Abies (zilversparren) en de Picea (sparren). De Abies familie is wat exclusiever omdat deze twee keer zo langzaam groeien en van betere kwaliteit zijn. De Abies heeft zachte rechtopstaande naalden de Picea familie heeft meer hangende stekelige naalden. De zilverspar ziet er om die reden veel voller uit dan de gewone sparren.

Super handig: de Easyfix kerstboomstandaard

Bekijk onderstaande filmpjes waar een medewerker van GroenRijk een aantal verschillende kerstbomen laat zien en hoe de EasyFix kerstboomstandaard gebruikt kan worden. Met een EasyFix heb je nooit meer last van echte kerstbomen die niet recht staan. Wij maken in iedere boom meteen een gat voor in de stam van de kerstboom, zodat je de boom thuis gemakkelijk recht in de EasyFix kan zetten. In ons tuincentrum in Rijswijk vind je de kerstboomstandaard die super handig is in gebruik. Of bezoek onze webshop detuinwinkelonline.nl om direct te bestellen en thuis te laten bezorgen.

 

 

Verzorgingstips van jouw kerstboom

Staat de kerstboom op de gewenste plek en heb je de boom versierd met de mooiste versiering? Dan is het daarna tijd om te genieten van de sfeer die een echte, versierde kerstboom met zich meebrengt. Daarbij is het belangrijk om de kerstboom goed te blijven verzorgen. Met deze tips geniet je maximaal van de kerstboom:

  • Wanneer je de kerstboom in huis haalt, is het van belang deze te laten acclimatiseren. Het is niet de bedoeling de boom direct naar binnen te halen, maar eerst even in een garage of schuurtje te plaatsen.
  • De beste plek voor de kerstboom in huis? In ieder geval niet naast de verwarming of de gashaard, omdat anders de naalden snel verkleuren en uiteindelijk de naalden gaan uitvallen.
  • Heb je gekozen voor een boom met kluit? Geef de kerstboom dan regelmatig water, in ieder geval bij binnenkomst meteen één liter.
  • De boom zo lang mogelijk in top conditie houden? Geef de boom universele plantenvoeding.

Kerstbomen | Rijswijk | GroenRijk 't Haantje

Kerstboom thuis laten bezorgen? Bij GroenRijk 't Haantje kan dat!

Wij horen steeds vaker de wens om de kerstboom thuis te laten bezorgen, maar men wil wel zelf graag de kerstboom uitzoeken. Geen rommel in de auto, geen gedoe, maar wel precies de kerstboom die je in huis wilt hebben. Voor € 6,95,- bezorgen wij onze kerstbomen door heel Zuid-Holland. Je kunt dus gewoon op de fiets naar ons tuincentrum komen om de mooiste boom uit te kiezen. Wij zorgen verder voor het ultieme gemak! Direct online bestellen in onze webshop kan ook, wij zorgen dat je een mooie volle boom thuisbezorgd krijgt.

Kerstbomen kopen bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Kerstboom kopen van zeer goede kwaliteit bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Kortom, het is zeker de moeite waard om bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk langs te komen en ons mooie assortiment met kerstbomen en kerstdecoratie te bekijken. De medewerkers van ons tuincentrum helpen je graag de perfecte boom uit te zoeken. Zij geven je ook graag advies en tips over het verzorgen van de kerstboom. Vanaf half november vind je in ons tuincentrum een ruim aanbod met kerstbomen. Plan hieronder uw route naar het tuincentrum, kom snel langs of neem contact met ons op bij eventuele vragen. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer: 015-2126359 of stuur een e-mail naar: [email protected]

Bestel hier jouw kerstboom!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstshow