Kerstboom Delft

Kerstboom en versiering GroenRijk Rijswijk nabij DelftZonder kerstboom geen Kerst, toch? Kerst is de mooiste tijd van het jaar. Als het donker is in de omgeving van Delft, branden de mooie kerstlichtjes in alle straten en is iedereen bezig met de kerstboom optuigen. Of u nu een kunstkerstboom heeft die u elk jaar weer kunt gebruiken of een echte Nordmann kerstboom, Kerst is een feestje. Bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk, vlakbij Delft hebben wij een uitgebreid kerstassortiment. Van kunstkerstbomen tot kerstverlichting en kerstversiering. De verkoop van echte kerstbomen (met of zonder kluit) begint vanaf november dus wees er snel bij! Kom ook eens naar onze geweldige kerstshow. Proef de sfeer met Kerst in ons tuincentrum vlakbij Delft! 

Kerstboom verkoop nabij Delft

Voor een echte kerstboom komt u naar GroenRijk 't Haantje in de buurt van Delft. De fijne geur van dennennaalden brengt de Kerst in uw huis. Lees meer over onze echte kerstbomen en bekijk ons hele kerstassortiment:

We hebben verschillende kerstverlichting voor uw kerstboom, heeft u voorkeur voor LED, flikkerend of misschien wel gekleurde lichtjes? Doe inspiratie op bij onze kerstshow. Ook voor decoratie als kersthuisjes, kerstdorpen en schaatsbanen komt u naar GroenRijk 'T Haantje. Heeft u nog een standaard voor uw kerstboom nodig? Ook die vindt u hier in ons tuincentrum. Kunstkerstbomen zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Ervaar het zelf en vergelijk verschillende kunstbomen in ons tuincentrum. 

Kerstboom verzorging

Wilt u er voor zorgen dat u zo lang mogelijk van uw kerstboom kunt genieten aangezien u al direct na het vertrek van de Sint een boom in huis haalt? Dan hebben wij de volgende tips voor u:

  • Kies voor een boom met kluit die behouden langer de naalden
  • Zorg er voor dat de boom eerst went aan warmte verschil door de kerstboom eerst in de schuur of garage en vervolgens pas in de woonkamer
  • De kerstboom staat niet graag naast de radiator of (gas)haard
  • Geef de boom regelmatig water
  • Universele plantenvoeding houdt de boom langer in conditie, helpt tevens tegen het uitvallen van naalden

Koop uw kerstboom bij GroenRijk 't Haantje nabij Delft

Bent u al helemaal in de kerststemming? Komt u dan naar onze kerstshow vlakbij Delft en neem gelijk een prachtige Nordmann kerstboom of Fijnspar mee! Voor extra openingstijden of dagen dat wij gesloten zijn rondom Kerst en Oud & Nieuw houdt u onze contactpagina even in de gaten. Hier vindt u ook onze adresgegevens en een routebeschrijving vanaf Delft. Heeft u nu al vragen? Bel ons op: 015-2126359

GroenRijk 't Haantje
Laan van 't Haantje 22
2288GT Rijswijk

Telefoonnummer: 015-2126359
[email protected]