Tuincentrum Rijswijk

GroenRijk 't Haantje is een zeer eigentijds tuincentrum in Rijswijk en is gespecialiseerd in alles voor het inrichten en onderhouden van uw huis en tuin. In ons tuincentrum in Rijswijk heeft u de keuze uit een breed assortiment van kamer- en tuinplanten en ook voor uw huisdier kunt u prima in ons tuincentrum terecht. Heeft u tips nodig of wilt u op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen? Op onze website vindt u veel handige tuintips en kortingen.

Het lekkerste tuincafe van Rijswijk bij GroenRijk t HaantjeGroenRijk is het leukste tuincentrum in Rijswijk

De GroenRijk hovenier, ook onderdeel van ons tuincentrum in Rijswijk, helpt u bij het inrichten, ontwerpen en onderhouden van uw tuin. We gebruiken daarbij een ruim assortiment tuinmaterialen en tuinaccessoires van ons GroenRijk tuincentrum in Rijswijk. Van aarde tot bestrating. Van boom tot vijver. Van gazon tot schutting. Van beplanting tot tuinverlichting. Op deze manier bent u altijd verzekerd van kwaliteit en worden kosten bespaard.

Lunchroom in ons Tuincentrum in Rijswijk

Ook kunt u bij ons tuincentrum in Rijswijk even heerlijk bijkomen met een kopje koffie en gebak of lunchen in onze lunchroom. Wij bieden diverse gezonde broodjes voor de lunch. Maar voor een vette hap kunt u ook bij ons terecht. Bekijk onze menukaart met lekkere broodjes. Wij hebben ook aan de kinderen gedacht. Voor de kids hebben wij een speciaal menu + speelruimte in het cafe. Met vriendinnen winkelen en na afloop genieten van een High Tea dat kan ook in onze lunchroom. Reserveren kan door een emailtje te sturen naar: [email protected]

Contactgegevens GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Wilt u op de hoogte blijven van uw favoriete tuincentrum in Rijswijk? Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuke activiteiten en specials. Schrijf u vandaag nog in op onze digitale nieuwsbrief via het formulier rechts. Neem contact met ons op voor een vraag of kom langs in ons tuincentrum in Rijswijk. Kijk hier ook voor actuele openingstijden en een routebeschrijving.

Dus kortom: Kom naar ons tuincentrum in Rijswijk. GroenRijk 't Haantje staat voor inspiratie, advies en gezelligheid! 

GroenRijk 't Haantje
Laan van 't Haantje 22
2288GT Rijswijk

Telefoonnummer: 015-2126359
[email protected]