Bloemist

Bezoek onze bloemist BloemRijk voor de mooiste boeketten van de omgeving. Bij binnenkomst in ons tuincentrum in Rijswijk loopt u er gelijk op af. Wij stellen mooie boeketten voor u samen; voor een speciale gelegenheid of zomaar. Ons tuincentrum is ook zeer goed bereikbaar vanuit Den Haag en Delft.

Bloemen bestellen

Boeketten kopen bij onze BloemRijk bloemist in Rijswijk

Iedere dag bieden wij u verse bloemen aan. Wij stellen met liefde speciaal een boeket voor u samen! Heeft u een keer wat minder tijd; dan kunt u kiezen uit de boeketten die wij klaar hebben staan. U kunt onze boeketten ook online bestellen in onze bloemenwebshop, dan maakt onze bloemist de bestelling zo snel mogelijk in orde. De boeketten die voor u klaarstaan zijn samengesteld met de mooiste bloemen van het huidige seizoen. In de zomer werken we vooral met felle kleuren. Zomerbloemen die bij ons favoriet zijn, zijn bijvoorbeeld zonnebloemen, gladiolen, delphium, rozen en dahlia. In de lente verwerken we graag tulpen, narcissen en hyacinthen is onze boeketten. En met Pasen versieren wij deze natuurlijk rijkelijk met schattige kuikentjes en eitjes. In de herfst vrolijken wij u graag op met mooie oranje-, geel- en roodgekleurde boeketten. Hiervoor gebruiken we dan bijvoorbeeld rozenbottels, phylasis, euphorbia en eikenblad. In de winter koopt u bij ons niet alleen rijkelijk versierde kerstboeketten, maar ook warme winterboeketten. We werken dan graag met zachte kleuren en combineren bijvoorbeeld amaryllis met kerstroos en roze tulpen.

Boeketten voor speciale gelegenheden vindt u bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Bloemenwinkel BloemRijk staat altijd voor u klaar. Ook bij speciale gelegenheden; zowel leuke als verdrietige. U kunt bij ons terecht voor:

 • Bruidswerk
 • Rouwkransen
 • Valentijnsboeketten
 • Moederdagboeketten
 • Boeketten op maat

Bruidsboeketten

Bij de mooiste dag hoort ook het mooiste bruidsboeket. Onder genot van een kop koffie of thee kan onze bloembindster uw wensen doorspreken, u van advies dienen en creatieve ideeën aandragen. Niet alleen het boeket is belangrijk maar ook de corsages en eventuele bloemversieringen in het haar of hoed.

Rouwboeketten

Onze bloemist in Rijswijk heeft volop voorbeeld boeken voor u klaar liggen met ruime keuze voor bloemwerk tijdens een uitvaart. Alles is bespreekbaar u kunt uw voorkeuren aan de bloemist doorgeven. Wij kunnen uiteraard alle vormen van rouwwerk voor u samenstellen, of het nu gaat om:

 • Rouwarrangementen
 • Rouwstukken
 • Rouwboeketten
 • Graftakken

Onze bloemist kan u van een professioneel advies voorzien. Betreft de bloem combinaties, kleur combinaties, betekenis van bepaalde bloemen en meer.

Afspraak betreft uw rouwboeket te Rijswijk

Wij maken al jaren rouwboeketten naar tevredenheid van onze klanten. Maak vrijblijvend een afspraak met onze bloemist! Ze zal zorgen voor een mooi en stijlvol boeket of arrangement, met of zonder lint in de kleuren die u passend vindt. Een rouwlint is een passende manier om een laatste groet of boodschap te geven aan uw overleden dierbare. Wij behandelen iedere klant met respect in deze verdrietige tijd, wij nemen dan ook goed de tijd om u te helpen! 

Maak een afspraak door te bellen naar tel: 015-2126359 of te mailen naar: [email protected] en we bespreken even rustig al uw wensen.

GroenRijk 't Haantje | Rijswijk | Bloemen | Boeketten

Zelf boeket samenstellen

Doordat wij als tuincentrum ook losse bloemen verkopen, is het mogelijk om zelf een boeket samen te stellen. Als een boeket door uzelf is samengesteld, heeft het boeket meer emotionele waarde. Heeft u altijd al uw eigen boeket willen samenstellen voor een mooie bos bloemen thuis? Of wilt u voor een speciale gelegenheid een unieke bos bloemen laten samenstellen? Vraag bij onze bloemist naar de mogelijkheden. Zelf een boeket samenstellen is nog nooit zo leuk geweest. 

Verzorging snijbloemen

Als u een boeket heeft samengesteld of losse snijbloemen heeft gekocht zult u deze thuis goed moeten verzorgen. Met bloemen geld namelijk: hoe beter u deze verzorgd, hoe langer zij mooi blijven. Bij een boeket wat u heeft gekocht bij GroenRijk Rijswijk krijgt u altijd speciale snijbloemenvoeding. Dit zorgt voor een langere levensduur en houdt de bladeren langer groen. Het belangrijkst is dat u de bloemen direct als u thuis komt in het water zet en ieder dag vers water aan de vaas toevoegt. Zijn er bepaalde bloemen in uw boeket die minder mooi worden met de tijd? Haal deze eruit en geniet van de overige bloemen of takken!

Verzorgingstips voor uw boeket

Heb je een mooi boeket gekregen of voor jezelf gekocht? Dan wil je hier natuurlijk lang van kunnen genieten. Daarom hebben wij enkele verzorgingstips voor u op een rijtje gezet:

 • Snijd van de stelen ongeveer twee centimeter schuin af.
 • Gebruik altijd een schone vaas, want zo heeft u minder kans op schimmel in de vaas.
 • Gebruik ook altijd voeding voor de bloemen. Dit zorgt ervoor dat u langer plezier heeft van het boeket.
 • Voorkom dat er losse bladeren in het water in de vaas liggen.

Bloemen bestellen bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Wilt u dus graag een mooi boeket bestellen? Dat kan heel gemakkelijk in onze bloemen webshop. Uiteraard bent u in ons tuincentrum ook van harte welkom om een boeket te kopen. Bekijk de openingstijden van onze winkel en dan hopen we snel voor u een boeket te mogen maken. Tot snel!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment