Bloemist

Bezoek onze bloemist BloemRijk voor de mooiste boeketten van de omgeving. Bij binnenkomst in ons tuincentrum in Rijswijk loopt u er gelijk op af. Wij stellen mooie boeketten voor u samen; voor een speciale gelegenheid of zomaar. Ons tuincentrum is ook zeer goed bereikbaar vanuit Den Haag en Delft.

Bloemen bestellen

Boeketten kopen bij onze BloemRijk bloemist in Rijswijk

Iedere dag bieden wij u verse bloemen aan. Wij stellen met liefde speciaal een boeket voor u samen! Heeft u een keer wat minder tijd; dan kunt u kiezen uit de boeketten die wij klaar hebben staan. U kunt onze boeketten ook online bestellen in onze bloemenwebshop, dan maakt onze bloemist de bestelling zo snel mogelijk in orde. De boeketten die voor u klaarstaan zijn samengesteld met de mooiste bloemen van het huidige seizoen. In de zomer werken we vooral met felle kleuren. Zomerbloemen die bij ons favoriet zijn, zijn bijvoorbeeld zonnebloemen, gladiolen, delphium, rozen en dahlia. In de lente verwerken we graag tulpen, narcissen en hyacinthen is onze boeketten. En met Pasen versieren wij deze natuurlijk rijkelijk met schattige kuikentjes en eitjes. In de herfst vrolijken wij u graag op met mooie oranje-, geel- en roodgekleurde boeketten. Hiervoor gebruiken we dan bijvoorbeeld rozenbottels, phylasis, euphorbia en eikenblad. In de winter koopt u bij ons niet alleen rijkelijk versierde kerstboeketten, maar ook warme winterboeketten. We werken dan graag met zachte kleuren en combineren bijvoorbeeld amaryllis met kerstroos en roze tulpen.

Boeketten voor speciale gelegenheden vindt u bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Bloemenwinkel BloemRijk staat altijd voor u klaar. Ook bij speciale gelegenheden; zowel leuke als verdrietige. U kunt bij ons terecht voor:

Maak een afspraak door te bellen naar tel: 015-2126359 of te mailen naar: [email protected] en we bespreken even rustig al uw wensen.

Workshop bloemschikken bij BloemRijk

Bij GroenRijk kunt u veel meer doen dan alleen winkelen. We organiseren namelijk ook allerlei leuke workshops, zoals bloemschikken. Maak in het voorjaar een vrolijke paas krans of lente bloemstuk. Of kom juist langs in de winter, want dan maken we prachtige kerststukjes en -kransen. Onze workshops zijn leuk voor jong en oud; kom het snel eens uitproberen!

GroenRijk 't Haantje | Rijswijk | Bloemen | Boeketten

Bloemen bestellen bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Wilt u dus graag een mooi boeket bestellen? Dat kan heel gemakkelijk in onze bloemen webshop. Uiteraard bent u in ons tuincentrum ook van harte welkom om een boeket te kopen. Bekijk de openingstijden van onze winkel en dan hopen we snel voor u een boeket te mogen maken. Tot snel!