Kamerplanten Den Haag

Kom voor kamerplanten naar GroenRijk 't Haantje nabij Den Haag! Bij GroenRijk 't Haantje kunt u terecht voor een groot assortiment kamerplanten. Of u nu op zoek bent naar kamerplanten voor op kantoor, die weinig verzorging nodig hebben, of groene kamerplanten voor in de woonkamer, voor iedere binnenruimte bieden we een gepaste oplossing. Ook hebben we diverse soorten potgrond op voorraad voor specifieke kamerplanten zoals bijvoorbeeld orchideeën, cactussen en varens.

Breed assortiment kamerplanten in de buurt van Den HaagDe mooiste kamerplanten in ons tuincentrum nabij Den Haag

Wij bieden een breed assortiment huiskamerplanten zoals:

Combineer uw kamerplant naar keuze direct met een mooie pot, schaal of mand. Wij stellen ook graag een arrangement voor u samen. Welke kamerplant past het best bij uw interieur? Vraag het onze deskundige medewerkers!

Kamerplanten met weinig onderhoud dichtbij Den Haag 

Bent u op zoek naar kamerplanten waar u niet veel aan hoeft te doen? Bezoek ons tuincentrum nabij Den Haag wij hebben een ruim assortiment van planten die weinig onderhoud nodig hebben, denk aan groene kamerplanten of cactussen en vetplanten. Ze zijn vaak minder kieskeurig met de standplaats en hebben niet veel water nodig. Het zijn kamerplanten die niet bloeien, maar uw kamer opfleuren met hun groene kleur. Wilt u echter meer kleur in uw kamers in Den Haag, dan kunt het beste voor één van de velen bloeiende kamerplanten kiezen. Deze kamerplanten hebben speciale voeding nodig en zijn minder bestand tegen de zon, de ochtendzon is voor deze kamerplant de beste optie.

Kom kamerplanten kopen nabij Den Haag!

Wilt u weten welke planten het beste in uw woonkamer, slaapkamer of kantoor ruimte passen? Of wilt u misschien ook een advies over geschikte tuinplanten voor op uw balkon of in uw tuin? Wij nodigen u graag uit voor inspiratie, advies door één van onze deskundige medewerkers en gezelligheid op onze altijd verzorgde kamerplanten afdeling in het BinnenRijk van GroenRijk 't Haantje vlakbij Den Haag. Bekijk op onze contactpagina onze openingstijden, adresgegevens en routebeschrijving naar Rijswijk, waar onze GroenRijk gevestigd zit. Wilt u snel een antwoord op uw vraag? Bel ons gerust op: 015-2126359

GroenRijk 't Haantje
Laan van 't Haantje 22
2288GT Rijswijk

Telefoonnummer: 015-2126359
[email protected]