Activiteiten

Feestlocatie

U zoekt een feestlocatie voor: een kinderfeestje, babyshower, vrijgezellen feestjes, zussen dag of wat anders? Het kan allemaal bij GroenRijk Rijswijk! Tussen Groen en bloem genieten van en met elkaar.

...Lees meer...
Voorlezen kan in ons voorleescafe! Alle kinderen zijn welkom!

Kom naar ons voorleescafé! Een leuke en gratis activiteit voor de kinderen. Iedere laatste woensdag van de maand is het in ons tuincafé tijd voor het voorleescafé! De verhalen hebben iedere maand een ander thema en worden zowel voorgelezen als uitgebeeld door een dame van Studio Springboon. Het voorlezen begint altijd om 10 uur tot ongeveer 10.30 en daarna is er nog de mogelijkheid om te knutselen in het thema van he...

Lees meer...
Data: en meer...
Warm Winter event 1 November

Na maanden lang mailen, zoeken, plannen en foto's maken is het dan eindelijk zo ver! 1 november is de dag en dan zijn we van 9.00 tot 21.00 uur in de feeststemming!
...

Lees meer...
Datum:
Dierenarts Rijswijk

Ons tuincentrum te Rijswijk werkt samen met de dierenarts van Dierenkliniek Delfland. De dierenarts is iedere 1e woensdag van de maand een middag bij ons aanwezig. U kunt dan langs komen met uw huisdier voor een gezondheidscheck.

Lees meer...
Data: en meer...