Tuinplanten Den Haag

Tuinplanten kopen nabij Den Haag? Het kopen van tuinplanten is vaak een hele uitdaging en het is moeilijk de juiste keuze te maken. Wij hebben ons assortiment bij GroenRijk Rijswijk, nabij Den Haag zo overzichtelijk mogelijk ingedeeld, zodat u op een gemakkelijke manier de juiste vaste tuinplanten kunt vinden. Zo zijn er schaduwplanten, water- en moerasplanten en planten die graag in de zon staan. In ons tuincentrum nabij Den Haag, GroenRijk Rijswijk, vindt u een enorme keuze aan tuinplanten. 

Breed assortiment tuinplanten bij GroenRijk nabij Den HaagTuinplanten kopen in omgeving Den Haag doet u bij GroenRijk Rijswijk

Of u nu op zoek bent naar eenjarige of vaste tuinplanten; bij ons vindt u het allemaal. Wij verkopen:

  • Hortensia's
  • Rozen & klimplanten
  • Bomen, heesters & coniferen
  • Bloembollen en zaden
  • Bamboe
  • Diverse soorten vaste planten en eenjarige planten

Ons gehele assortiment vindt u in ons BuitenRijk op de plantenafdeling.

Tuinplanten kopen in Den Haag

Voordat u tuinplanten gaat aanschaffen raden we u aan uw tuin in Den Haag eerst te testen en te letten op zaken zoals de hoeveelheid zon, schaduw en wind. Ook is het belangrijk om te weten of uw grond drassig of juist goed gedraineerd is. Als u deze informatie eenmaal heeft, weet u precies welke tuinplanten waar geplant kunnen worden.

Mocht u geen keuze kunnen maken, onze medewerkers in uw tuincentrum vlakbij Den Haag helpen u graag verder en geven deskundig advies. Onze tuinplanten hebben een plantenetiket met informatie, zoals de hoogte en de bloeiperiode van de desbetreffende plant. Voor meer informatie over een specifieke tuinplant kunt u ook onze plantengids op onze website raadplegen. Deze plantengids bevat meer dan 8000 tuinplanten met informatie over de bloeimaanden, bloemkleuren, standplaatsen en nog veel meer. 

Bekijk ook onze webshop eens, deze staat vol tuinplanten, maar ook kamerplanten en alles voor tuinonderhoud. 

Kom tuinplanten kopen bij GroenRijk 'T Haantje in Rijswijk

Woont u in Den Haag of omgeving? Dan bieden wij ook voor u een ruime keuze aan tuinplanten. Daarbij hebben wij een hoveniersafdeling die al veel ervaring heeft in Rijswijk, Delft en Den Haag. U kiest de tuinplanten uit in de plantencyclopedie of in onze winkel en wij planten ze voor u. Niet alleen tuinaanleg, maar ook tuinonderhoud behoort tot onze diensten. Neem contact met ons op, bekijk openingstijden en een routebeschrijving.

GroenRijk 't Haantje
Laan van 't Haantje 22
2288GT Rijswijk

Telefoonnummer: 015-2126359
[email protected]