Woonwinkel Rijswijk

Woonwinkel in Rijswijk, met de mooiste accessoires!Bent u opzoek naar een woonwinkel in Rijswijk? Bij GroenRijk 't Haantje hebben wij een hele woonafdeling. Dit noemen wij het SfeerRijk. Doe hier uw inspiratie op voor uw huis en tuin. Naast kamerplanten kunt u hier terecht voor:

Bekijk ons assortiment sfeer en cadeau ook op onze webshop en bestel gemakkelijk online!

Gezellige woonwinkel in Rijswijk

Wij hebben ook een breed assortiment potterie. Van kunststof potten tot glas, keramiek, mandwerk en zink. Wij hebben alles in onze woonwinkel in Rijswijk om uw woning mooi en trendy te maken. Vul uw kamer met kamerplanten. We hebben in ons assortiment:

  • Arrangementen
  • Cactussen en vetplanten
  • Hydrocultuur
  • Groene kamerplanten
  • Bloeiende kamerplanten

Vul uw woonkamer aan met onze trendy sfeerarikelen uit onze woonwinkel. U kunt alles combineren. Tijdens het shoppen kunt u een lekker stuk gebak of broodje nemen in ons tuincafe. Zo wordt uw dagje winkelen in onze woonwinkel in Rijswijk echt een feestje. 

Bezoek onze woonwinkel in Rijswijk

Komt u ook gezellig naar onze woonwinkel in Rijswijk? Wij zijn doordeweeks van maandag tot donderdag geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur en op vrijdag is het koopavond dus zijn wij tot 21:00 uur open. Op zaterdag zijn wij van 09:00 uur tot 17:00 uur en zondag van 11:00 uur tot 17:00 uur. Wij hopen u te verwelkomen in onze woonwinkel in Rijswijk. 

Woonwinkel met groen en bloem te Rijswijk  Woonaccessoires in Rijswijk

Routebeschrijving naar onze woonwinkel in Rijswijk

GroenRijk 't Haantje
Laan van 't Haantje 22
2288GT Rijswijk

Telefoonnummer: 015-2126359
info@hethaantje.groenrijk.nl