Woonwinkel Rijswijk

Woonwinkel in Rijswijk, met de mooiste accessoires!Bent u op zoek naar een woonwinkel in Rijswijk? Bij GroenRijk 't Haantje hebben wij een hele woonafdeling. Dit noemen wij het SfeerRijk. Doe hier uw inspiratie op voor uw huis en tuin. Naast kamerplanten kunt u hier terecht voor:

Bekijk ons assortiment sfeer en cadeau ook op onze webshop en bestel gemakkelijk online uw favoriete nieuwe woonaccessoires. 

Woonaccessoires van stijlvolle merken bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Een frisse nieuwe wind door uw interieur met mooie planten en woonaccessoires, daar helpen wij u graag bij! Wat dacht u bijvoorbeeld van de heerlijke geuren van Maison Berger Paris, kaarsen van Bolsius en Woodwick, de gezellige Kletspot artikelen, of een mooi Blond servies? Of heeft u net een mooie plant uitgekozen en wilt u deze mooi stylen met een beeldje of een fotolijstje? Met een bezoekje aan GroenRijk 't Haantje vindt u al snel mooie accessoires bij elkaar waarmee u uw interieur door een aantal toevoegingen al meteen kunt opknappen! 

Gezellige woonwinkel in Rijswijk

Wij hebben ook een breed assortiment potterie. Van kunststof potten tot glas, keramiek, mandwerk en zink. Wij hebben alles in onze woonwinkel in Rijswijk om uw woning mooi en trendy te maken. Vul uw kamer met kamerplanten. We hebben in ons assortiment:

  • Arrangementen
  • Cactussen en vetplanten
  • Hydrocultuur
  • Groene kamerplanten
  • Bloeiende kamerplanten

Vul uw woonkamer aan met onze trendy sfeerartikelen uit onze woonwinkel. U kunt alles combineren. Tijdens het shoppen kunt u een lekker stuk gebak of broodje nemen in ons tuincafe. Zo wordt uw dagje winkelen in onze woonwinkel in Rijswijk echt een feestje. Vol inspiratie en nieuwe ideeën gaat u weer naar huis, dat kunnen wij u garanderen! 

Bezoek onze woonwinkel in Rijswijk

Komt u ook gezellig naar onze woonwinkel in Rijswijk? Wij zijn doordeweeks van maandag tot donderdag geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur en op vrijdag is het koopavond dus zijn wij tot 21:00 uur open. Op zaterdag zijn wij van 09:00 uur tot 17:00 uur en zondag van 11:00 uur tot 17:00 uur. Wij hopen u te verwelkomen in onze woonwinkel in Rijswijk. Op onze afdeling met woonaccessoires hebben wij ook regelmatig mooie aanbiedingen, dus kom gezellig langs en blijf hiervan op de hoogte.

Woonwinkel met groen en bloem te Rijswijk  Woonaccessoires in Rijswijk

Bezoek GroenRijk 't Haantje voor woonaccessoires en meer!

U bent bij ons aan het juiste adres voor mooie nieuwe woonaccessoires die u met mooie planten en potterie kunt combineren. Dit zijn ook erg mooie cadeaus om te geven aan de mensen die u lief zijn! Een mooi setje met fotolijstjes, kaarsen, of fijne kussens en kleden, u vindt het allemaal bij GroenRijk 't Haantje! Ons tuincentrum is gevestigd in Rijswijk. Zeven dagen per week kunt u bij ons terecht. Kies uw favoriete woonplanten uit en combineer deze met potterie en mooie accessoires en u zult zien dat uw interieur meteen een heel andere uitstraling krijgt! Zo kunt u variëren per seizoen met verschillende kleuren en elementen en toch steeds weer een heel ander interieur creëren. Bekijk hieronder de snelste route, dan zien we u graag tegemoet bij GroenRijk 't Haantje!