Bloemist Rijswijk

Bent u op zoek naar een bloemist in RijswijkDe bloemist van Rijswijk voor al uw boeketten? Bij GroenRijk 't Haantje vindt u direct bij de ingang van het tuincentrum de bloemist die u kan helpen en adviseren betreft alle soorten bloemwerk. Of het nu gaat om een bruidsboeket, rouwboeket of een boeket voor een andere bijzondere gelegenheid.

Verse bloemen bij Bloemist GroenRijk in Rijswijk

Iedere dag zijn er verse bloemen te vinden bij onze bloemist, welke zijn afgestemd op de tijd van het jaar (seizoenen en feestdagen). In de zomer ziet u bijvoorbeeld veel felle kleuren in onze bloemenwinkel. Zomerbloemen die bij ons favoriet zijn, zijn zonnebloemen, gladiolen, rozen en dahlia. In de lente verwerken we graag tulpen, narcissen en hyacinthen is onze boeketten. Met Pasen maken wij uiteraard speciale boeketten voor u. In de herfst vrolijken wij u graag op met mooie oranje-, geel- en roodgekleurde boeketten. Hiervoor gebruiken we dan bijvoorbeeld rozenbottels, phylasis, euphorbia en eikenblad. In de winter werken we graag met zachte kleuren en combineren we bijvoorbeeld amaryllis met kerstroos en roze tulpen. U kunt een boeket samen laten stellen door onze bloemist in Rijswijk, vaak zorgen een paar takken groen in een enkele bos bloemen al voor een mooi effect. Wij geven u graag advies!

Uw bloemist in Rijswijk

In ons tuincentrum in Rijswijk maakt onze bloemist iedere dag verse boeketten bloemen passend bij het jaargetijde. Natuurlijk maken wij ook boeketten naar uw wensen en een door u gegeven prijsindicatie. 

De bloemist kan de volgende boeketten voor u samenstellen:

Een ruim assortiment vazen, potten en manden maken het geheel af. Bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk, kan onze bloemist de vaas er mooi bij in pakken.

U kunt ook de bloemen online bestellen in onze bloemenshop, dan maakt onze bloemenverkoper de bestelling zo snel mogelijk in orde en wordt het boeket geleverd in omgeving van Rijswijk tegen een kleine vergoeding.

Kom langs bij onze bloemenwinkel in Rijswijk

Voor een mooi bloemetje komt u naar GroenRijk 't Haantje, dé bloemist van Rijswijk! Neem contact met ons op via ons contactformulier en bekijk onze routebeschrijving.

GroenRijk 't Haantje
Laan van 't Haantje 22
2288GT Rijswijk

Telefoonnummer: 015-2126359
[email protected]