Kerstverlichting en kerstversiering

Kerstverlichting en kerstversiering kopen in de omgeving van Den Haag, Delft, Zoetermeer en Rijswijk? In ons tuincentrum vindt u kerstverlichting in allerlei soorten en maten voor binnen en voor buiten. Naast de sfeervolle kerstverlichting vindt u bij ons ook een ontzettend groot assortiment met kerstversiering. Alles om uw kerstboom of kunstkerstboom te versieren, maar ook zeker andere kerstdecoratie, zoals onder andere kerststukjes voor op tafel of decoratie waar u zelf een mooi kerststuk mee kunt maken. Vanaf eind oktober is onze winkel weer omgetoverd tot een sfeervol kerstparadijs. Zeker de moeite waard om eens bij ons langs te komen! Liever vanuit huis uw kerstartikelen kopen? Dat kan! Bestel eenvoudig en snel kerstverlichting en kerstversiering in onze webshop!

LED kerstverlichting voor buiten

Kan uw tuin wel wat extra verlichting gebruiken met de kerstdagen? Tijdens de wintermaanden liggen de meeste tuinen er treurig bij. Om uw tuin tijdens de donkere dagen in het licht te zetten, kunt u buiten-kerstverlichting gebruiken. Maak bijvoorbeeld van een gewone boom een kerstboom met buiten kerstverlichting of breng sfeerverlichting aan door middel van een windlicht met verlichting of zet een paar kleurrijke kerstfiguren neer in de tuin. U zult zien... dit geeft uw tuin meteen een heel andere uitstraling. Heeft u geen grote tuin, maar bijvoorbeeld een balkon, dan kunt u ook daarvoor mooie kerstverlichting bij ons vinden. Zo is er bijvoorbeeld speciale kerstverlichting wat u aan uw balkon kunt hangen. Heel sfeervol!

LED kerstverlichting voor binnen

Ook hebben wij een breed assortiment aan kerstverlichting voor binnen. Maak uw huis knus en gezellig met de mooiste kerstverlichting. De meeste mensen houden het bij lichtjes voor in de kerstboom, maar er is zoveel meer leuke kerstverlichting te krijgen! Denk aan een kerstster met verlichting die u aan de voordeur kunt hangen, verlichte kerstfiguren zoals een kerstman met slee, of een glazen stulp met flikkerende lampjes om een figuurtje uit te lichten. Kerstverlichting merken die wij verkopen zijn: Lumineo en LED Durawise. Breng een bezoekje aan ons tuincentrum om ons hele assortiment met kerstdecoratie en kerstverlichting te bekijken en kom alvast in de kerstsfeer! 

Kerstverlichting en kerstversiering kopen bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Kerstversiering van Kaemingk en Kurt S. Adler

Trendy kleuren, prachtige thema's en voor ieder wat wils. Bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk vindt u onder andere kerstversiering van Kaemingk en Kurt S. Adler. Dit laatste merk staat bekend om al het leuks voor in de kerstboom van bijvoorbeeld het bekende Coca Cola, M&M, Disney, leuke kinderhypes als Dora The Explorer, My Little Pony en diverse personages als Betty Boop, Batman en Elvis. Pak het eens anders aan en versier uw boom dit jaar met een Coca Cola bus of maak bijvoorbeeld een mini kerstboom alleen voor de kinderen met hun superhelden erin. Benieuwd naar deze kerstversiering? Kom gerust eens bij ons langs!

Kerstverlichting en kerstversiering kopen bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Kerstverlichting en kerstversiering kopen in Rijswijk

Of u nu op zoek bent naar een kerstboom, kunstkerstboom, kerstverlichting of kerstversiering... kom gerust eens langs bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk. Wij toveren ieder jaar ons tuincentrum om tot een prachtige kerstshow waar u alle trends op het gebied van kerst kunt zien. Neem ook even de tijd voor een heerlijk kopje koffie in ons Tuincafé. Hier kunt u ook genieten van een heerlijk gebakje of een lekker broodje. Plan hieronder snel de route naar ons tuincentrum en dan zien we u hopelijk snel in Rijswijk!

Bestel kerstversiering!

 Bestel kerstverlichting!

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstshow