Cadeaubon tuincafé

Wil jij een ander verrassen met een mooi cadeau? Vanaf mei 2022 is ook bij ons te koop: Cadeaubon Tuincafé! Maak een bezoek aan ons tuincentrum compleet met koffie en gebak, een vers gemaakt broodje of een gezellige High Tea voor 2. Het maakt niet uit welk gerecht je van de menukaart kiest, met een Cadeaubon Tuincafé is het genieten in ons mooie lunchroom!

Het cadeaupasje is op te waarderen met een gekozen waarde vanaf €10,- Het drie jaar geldige tegoed kan in delen worden besteed. De gelukkige ontvanger hoeft dus niet bang te zijn dat alles in één keer op moet. Je kunt deze cadeaubon inclusief cadeauverpakking in ons Tuincafé aanschaffen. Vraag ernaar bij de counter of bespreek het met één van onze tuincafé medewerkers.

Let op: deze cadeaukaart is uitsluitend inwisselbaar in het tuincafé van GroenRijk 't Haantje. De bon is niet inwisselbaar voor contanten.

Contact

Bezoek het tuincentrum en kom langs in ons gezellige tuincafé! Liever 'to go'? Dat kan ook! De koffie, taarten en broodjes kun je ook meenemen. Heb je vragen? Bel of mail ons!

Bel naar GroenRijk 't Haantje via

015-212 63 59


Mail naar 

[email protected]