Koffie, lekkers en lunch in het tuincafé (lunchroom)

Lunchroom tijdelijk gesloten

Wij hebben er voor gekozen onze lunchroom in Rijswijk voorlopig (nog) niet te openen. De horeca zelf willen wij hiermee de kans geven weer op te starten na een lange periode gesloten te zijn geweest. Wij verwachten dat we vanaf 1 oktober iedereen weer kunnen verwelkomen.

Zodra het weer kan onze lunchroom in Rijswijk bezoeken? In onze ruim opgezette, sfeervolle en groene ambiance serveren wij heerlijke koffie, overheerlijke huisgemaakte taarten, gebakjes, broodjes, soep, tosti's en ander lekkers! Kiest u van de menukaart, of wilt u verrast worden met het '12-uurtje' met een mix van broodjes, beleg en smeersels. Sinds kort hebben wij ook frisse salades op het menu staan. Bij mooi weer is ook het zonnige terras geopend.

Veilige lunchroom in Rijswijk

In het tuincafé kunt u veilig, op 1,5 meter afstand tot andere gasten, gezellig zitten. We houden ons aan alle door de overheid gestelde regels voor hygiëne en aantal personen. U mag met twee personen aan een tafel plaatsnemen, met meer dan twee personen mag alleen als alle gasten tot hetzelfde huishouden behoren. Wilt u het tuincafé met meerdere huishoudens of meer dan twee mensen bezoeken, dan zorgen wij voor tafelindeling waarbij u op 1,5m afstand tot elkaar gezellig kunt zitten. Helaas is de kinderspeelhoek ook gesloten door de gewijzigde overheidsregels. Dit zal tijdelijk zijn vanwege de maatregelen die nu gelden, het is helaas niet mogelijk de kinderspeelhoek geopend te houden.

High tea in lunchroom Rijswijk

Op zoek naar een locatie voor een high tea in Rijswijk? Dan bent u bij GroenRijk Rijswijk aan het juiste adres, Wij bieden een verzameling van zoete en hartige lekkernijen en onbeperkt thee (€19,95 p.p.). Hiervoor kunt u reserveren vanaf 2 personen (tot circa 12 personen) i.v.m. het verse inkopen van onze producten horen wij graag minimaal 2 dagen van te voren of u komt en met hoeveel personen. 

Lunchroom gevestigd in tuincentrum 't Haantje te Rijswijk

U vindt ons in het hart van het tuincentrum na de afdeling dierenbenodigdheden! Door de huidige indeling hebben wij minder tafels beschikbaar. Wilt u zeker zijn van een tafel, wilt u dan telefonisch reserveren? Ook kunt u langslopen voor een reservering. Voor reserveren en alle andere vragen kunt u ons bereiken via telefoonnummer 015-212 63 59!

Contact

Bezoek het tuincentrum en kom langs bij gezellige tuincafé! Liever 'to go'? Dat kan ook! De koffie, taarten en broodjes kunt u ook meenemen. Heeft u vragen? Bel of mail ons!

Bel naar GroenRijk 't Haantje via 015-212 63 59
Mail naar [email protected]