Koffie, lekkers en lunch in het tuincafé

In een ruim opgezette, sfeervolle en groene ambiance serveren wij heerlijke koffie, huisgemaakte taarten, gebakjes, broodjes, soep, tosti's en ander lekkers! Kiest u van de menukaart, of wilt u verrast worden met het '12-uurtje' met een mix van broodjes, beleg en smeersels. Sinds kort hebben wij ook frisse salades op het menu staan. Bij mooi weer is ook het zonnige terras geopend.

In het tuincafé kunt u veilig, op 1,5 meter afstand tot andere gasten, gezellig zitten. We houden ons aan alle door de overheid gestelde regels voor hygiene en aantal personen. U mag met twee personen aan een tafel plaatsnemen, met meer dan twee personen mag alleen als alle gasten tot hetzelfde huishouden behoren. Wilt u het tuincafé met meerdere huishoudens of meer dan twee mensen bezoeken, dan zorgen wij voor tafelindeling waarbij u op 1,5m afstand tot elkaar tot gezellig kunt zitten. 

Wij serveren ook weer de high tea, een verzameling van zoete en hartige lekkernijen en onbeperkt thee (p.p. €19,95). Hiervoor kunt u reserveren vanaf 2 personen (tot circa 12 personen) en graag minimaal 2 dagen van te voren. 

Helaas is de kinderspeelhoek weer gesloten door de gewijzigde overheidsregels.

U vindt ons in het hart van het tuincentrum na de afdeling Dierenbenodigdheden! Door de huidige indeling hebben wij minder tafels beschikbaar. Wilt u zeker zijn van een tafel, wilt u dan telefonisch reserveren? Ook kunt u langslopen voor een reservering. Voor reserveren en alle andere vragen kunt u ons bereiken via telefoonnummer 015-212 63 59!

 

Contact

Bezoek het tuincentrum en kom langs bij gezellige tuincafé! Liever 'to go'? Dat kan ook! De koffie, taarten en broodjes kunt u ook meenemen. Heeft u vragen? Bel of mail ons!

Bel naar GroenRijk 't Haantje via 015-212 63 59
Mail naar [email protected]