Koffie, lekkers en lunch in het tuincafé (lunchroom)

Lunchroom weer geopend!

Onze lunchroom in Rijswijk is vanaf 1 oktober weer geopend zijn. Ons kersverse team staat te trappelen om iedereen weer te mogen verwelkomen! Onze lunchroom is de afgelopen maanden verbouwd en opnieuw ingericht, wij zijn dan ook zo trots als een pauw op het eind resultaat. Alles is in een modern, hip jasje gestoken en het aantal zitplaatsen komt nu op ongeveer 100 ( waarvan 70 plekken binnen en 30 plekken op het terras). 

In onze totaal gerenoveerde en ruim opgezette, sfeervolle en groene tuincafé serveren wij heerlijke koffie, overheerlijke huisgemaakte taarten, gebakjes, broodjes, soep, tosti's en ander lekkers! Kies je van de menukaart, of wil je  verrast worden met het '12-uurtje' met een mix van broodjes, beleg en smeersels. Sinds kort hebben wij ook frisse salades op het menu staan. Bekijk via onderstaande button onze nieuwe menukaart!

Onze menukaart

Lunchroom bij GroenRijk Rijswijk

Je kunt bij ons ook terecht voor:

  • Heerlijke verse (speciaal)  koffie
  • Diverse soorten gebak   
  • Luxe belegde broodjes in onze lunchroom
  • Salades     
  • Soepjes, afhankelijk van het seizoen
  • Een borrelplank
  • Maar ook voor een uitgebreide high-tea

Veilige lunchroom in Rijswijk

We houden ons aan alle door de overheid gestelde regels voor hygiëne en aantal personen. In het tuincafé kun je veilig, op 1,5 meter afstand tot andere gasten, gezellig zitten. Vanaf 25 september 2021 moeten alle bezoekers aan de horeca een coronatoegangsbewijs tonen. Dat is een vaccinatiebewijs of een negatieve testuitslag. De collega's van ons tuincafé zullen hierop controleren bij binnenkomst. Goed nieuws voor de kinderen: onze kinderspeelhoek mag weer gebruikt worden en is zodoende geopend vanaf 1 oktober! 

High tea in lunchroom Rijswijk

Op zoek naar een locatie voor een high tea in Rijswijk? Dan ben je  bij GroenRijk Rijswijk aan het juiste adres. Wij bieden een verzameling van zoete en hartige lekkernijen en onbeperkt thee (€19,95 p.p.). Hiervoor kun je reserveren vanaf 2 personen (tot circa 12 personen) i.v.m. het verse inkopen van onze producten horen wij graag minimaal 2 dagen van te voren of je komt en met hoeveel personen. 

Lunchroom gevestigd in tuincentrum 't Haantje te Rijswijk

Je vind onze lunchroom in het hart van het tuincentrum GroenRijk Rijswijk, na de afdeling dierenbenodigdheden! Wij zijn 7 dagen per week geopend tijdens de openingstijden van ons tuincentrum. Het tuincafé wordt ook gebruikt voor allerlei activiteiten, denk bijvoorbeeld aan workshops of het voorleescafé voor kids. We begroeten je graag in ons tuincafé. De koffie staat klaar!

Wil je zeker zijn van een tafel, neem dan telefonisch contact met ons op. Ook kun je langslopen voor een reservering. Voor reserveren en alle andere vragen kun je ons bereiken via telefoonnummer 015-212 63 59! Bij mooi weer is ons zonnige terras geopend.

Contact

Bezoek het tuincentrum en kom langs in ons gezellige tuincafé! Liever 'to go'? Dat kan ook! De koffie, taarten en broodjes kun je ook meenemen. Heb je vragen? Bel of mail ons!

Bel naar GroenRijk 't Haantje via 015-212 63 59
Mail naar [email protected]