Kom genieten in ons Tuincafé

Kom je in ons tuincentrum winkelen, loop dan ook zeker even het tuincafé binnen! In ons sfeervolle en groene tuincafé serveren wij heerlijke koffie, huisgemaakte taarten, luxe belegde broodjes, soepen, tosti's en ander lekkers. Wij hebben ongeveer 100 zitplaatsen (waarvan 70 plekken binnen en 30 plekken buiten op het terras). Kom je snel bij ons een bakkie doen? Ons team staat te trappelen om je te verwelkomen!

Wat kies jij: iets lekkers van de menukaart of wil je verrast worden met het '12-uurtje' met een mix van broodjes, beleg en smeersels? Iedere maand kun je ook nog kiezen voor een koffiespecial of het broodje van de maand. Deze maandspecials zijn terug te vinden op het krijtbord in ons tuincafé. Nu alvast zien wat er te kiezen valt? Bekijk via onderstaande button onze menukaart.

Onze menukaart

Lunchroom bij GroenRijk Rijswijk

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Heerlijke verse koffie & thee
  • Diverse soorten gebak   
  • Luxe belegde broodjes vers gemaakt
  • Frisse salades     
  • Soepen (afhankelijk van het seizoen)
  • Een borrelplank
  • Smakelijke High Tea!

High tea in lunchroom Rijswijk

Op zoek naar een locatie voor een high tea in Rijswijk? Dan ben je bij GroenRijk Rijswijk aan het juiste adres. Wij bieden een verzameling van zoete en hartige lekkernijen met onbeperkt thee (€19,95 p.p.). Hiervoor kun je reserveren vanaf 2 personen (tot circa 12 personen) i.v.m. het verse inkopen van onze producten horen wij graag minimaal 2 dagen van te voren of je komt en met hoeveel personen. 

Lunchroom gevestigd in tuincentrum 't Haantje te Rijswijk

Je vindt onze lunchroom in het hart van het tuincentrum GroenRijk Rijswijk, vlak na de afdeling dierenbenodigdheden. Wij zijn 7 dagen per week geopend tijdens de openingstijden van ons tuincentrum. Het tuincafé wordt ook gebruikt voor allerlei activiteiten, denk bijvoorbeeld aan workshops of het voorleescafé voor kids. We begroeten je graag in ons tuincafé. De koffie staat klaar!

Wil je zeker zijn van een tafel, neem dan telefonisch contact met ons op. Ook kun je langslopen voor een reservering. Voor reserveren en alle andere vragen kun je ons bereiken via telefoonnummer 015-212 63 59! Bij mooi weer is ons zonnige terras geopend.

Geef een Tuincafé Cadeaubon!

Wil jij een ander verrassen met een mooi cadeau? Wij verkopen ook cadeaubonnen voor ons Tuincafé!

Maak een bezoek aan ons tuincentrum compleet met koffie en gebak, een vers gemaakt broodje of een gezellige High Tea voor 2. Het maakt niet uit welk gerecht je van de menukaart kiest, met een Cadeaubon Tuincafé is het genieten in ons mooie lunchroom!

Het cadeaupasje is op te waarderen met een gekozen waarde vanaf €10,- Het drie jaar geldige tegoed kan in delen worden besteed. De gelukkige ontvanger hoeft dus niet bang te zijn dat alles in één keer op moet. Je kunt deze cadeaubon inclusief cadeauverpakking in ons Tuincafé aanschaffen. Vraag ernaar bij de counter of bespreek het met één van onze tuincafé medewerkers.

Let op: deze cadeaukaart is uitsluitend inwisselbaar in het tuincafé van GroenRijk 't Haantje. De bon is niet inwisselbaar voor contanten.

Contact

Bezoek het tuincentrum en kom langs in ons gezellige tuincafé! Liever 'to go'? Dat kan ook! De koffie, taarten en broodjes kun je ook meenemen. Heb je vragen? Bel of mail ons!

Bel naar GroenRijk 't Haantje via

015-212 63 59

Of mail naar 

[email protected]