Lunchroom in Rijswijk

Op zoek naar een lunchroom in Rijswijk nabij Den Haag en Delft? Kom naar GroenRijk Rijswijk voor een heerlijke lunch tussen het groen. En combineer het met een bezoek aan ons tuincentrum. Ook de kinderen voelen zich bij ons welkom want wij hebben voor de kleintjes een kinderspeelhoek ingericht.

Lunchroom bij GroenRijk Rijswijk

Sinds de heropening van tuincentrum GroenRijk Rijswijk hebben we een mooie sfeervolle lunchroom ingericht in het midden van ons tuincentrum! U kunt bij ons terecht voor:

  • Een heerlijk kopje vers gemalen koffie
  • Diverse soorten gebak
  • Heerlijke broodjes in onze lunchroom
  • Soepjes
  • Maar ook voor een uitgebreide High Tea
  • Combineer een High Tea met een workshop bij GroenRijk Rijswijk

Onze keuken is open tot één uur voor sluitingstijd van ons tuincentrum.

Gezonde broodjes lunchroom nabij Den Haag

De lunch levert u voedingsstoffen en energie om de middag goed door te komen. Brood is de basis vinden wij, dus heerlijk brood zal niet ontbreken wanneer u bij ons voor een lunch of High Tea komt. Lekkere en gezonde broodjes eten dat kan bij GroenRijk Rijswijk nabij Den Haag en Delft. Een broodje zalm, geitenkaas of huisgemaakte tonijnsalade! Wij serveren diverse luxe belegde broodjes, voor ieder wat wils. Meer behoefte aan een vette hap? Dat kan ook, twee kroketten op heerlijk dik boerenbrood met roomboter, loopt het water u al in de mond? Kom lunchen bij GroenRijk!

Buiten lunchen? Het kan op ons terras.

De werkzaamheden aan de uitbreiding van ons terras zijn zo goed als afgerond. Bij ons kunt u nu al heerlijk in het zonnetje van uw lunch genieten! Behalve een vergroting van het terras bij onze lunchroom, zal er ook nog iets leuks voor kinderen worden gecreëerd.

Lunchroom met kindermenu

Onze lunchroom is zeer geschikt om met kinderen te bezoeken. Wij hebben onder andere een speelhoek, kinderstoeltjes en een kindermenu voor de kids! Dus u kunt rustig koffie drinken terwijl uw kind zich vermaakt in de speelhoek. Daarnaast is een bezoek aan ons tuincentrum ook een leuk dagje uit met de kinderen.

Probeer ons gezellige tuincafe uit! Even snel een bakje koffie doen? Of ontspannen lunchen met de kinderen in een GroenRijke omgeving? 

Meer weten? Bekijk hier onze menukaart

Andere vragen? Bel of mail ons!

Nieuwe speelhoek in de lunchroom van GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Vernieuwde speelhoek bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk