Tuincentrum Den Haag

Een tuincentrum bezoeken in de buurt van Den Haag? GroenRijk 't Haantje is een zeer eigentijds tuincentrum aan de rand van Den Haag en gespecialiseerd in alles voor het inrichten en onderhouden van je huis en tuin. Ons tuincentrum is gerenoveerd in 2016 en heeft een grondige metamorfose ondergaan! Eigenlijk bieden wij een flink aantal speciaalzaken onder één dak. Vol inspiratie om de tuin, het dakterras of het balkon in te richten. Ook voor sfeer in huis kom je naar GroenRijk t' Haantje. Denk aan bloempotten voor binnen, kamerplanten, kaarsen van merken als Woodwick, huisparfums van onder anderen Lampe Berger, alles voor een sfeervolle kerst denk aan kerstversiering, kerstbomen en kerststukjes. Wat veel mensen niet weten is dat wij een grote dierenwinkel hebben waar je terechtkunt voor je kat, hond, knaagdier of vis! Wij hebben medewerkers met kennis over de verzorging van je huisdier, dus heb je een vraag? Stel ze gerust. Kortom alles wat je mag verwachten van een complete tuinwinkel!

Tuincentrum nabij Den Haag GroenRijk t' Haantje

Voorzieningen tuincentrum nabij Den Haag

Met een overzichtelijke presentatie, ruime opstelling, onze lunchroom "het tuincafé", de speelhoek en meer dan voldoende parkeergelegenheid is een bezoek aan ons tuincentrum vanuit Den Haag een echt uitje en zeer de moeite waard. Rond de kerst is het een sprookje in ons tuincentrum, bekijk dansende beren en bezoek het elfenbos! Verder hebben wij ieder jaar, rond half november een zeer ruim assortiment kerstbomen klaar staan! Denk aan boompjes van een meter tot grote bomen tot wel 4 meter. Uiteraard zijn wij afhankelijk van onze leveranciers. Zoek je een specifieke boom, dan kun je altijd bellen: 015-2126359 of mailen: [email protected] met één van onze medewerkers!

Wat kun je van tuincentrum 't Haantje nabij Den Haag verwachten?

  • Ouderwetse normen en waarden
  • Vakkennis vanuit meerdere generaties want wij bestaan al sinds 1934
  • Producten van hoogstaande kwaliteit
  • Persoonlijke service van al onze tuincentrum medewerkers nabij Den Haag

Tuincentrum ontstaan in 1934 nabij Den Haag

Bezoek plannen aan ons GroenRijk tuincentrum nabij Den Haag

Op ongeveer een kwartier rijden vanaf het centrum van Den Haag ligt ons tuincentrum GroenRijk 't Haantje. Een compleet tuincentrum waar je terecht kan voor groen en bloem voor binnen en buiten. Naast de winkel hebben wij ook een hoveniersafdeling voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in de regio. Wij gebruiken daarbij een ruim assortiment tuinmaterialen en tuinaccessoires uit ons tuincentrum GroenRijk t' Haantje. Van aarde tot bestrating. Van boom tot vijver. Van gazon tot schutting. Van beplanting tot tuinverlichting. Zo kun je dus de te gebruiken tuinmaterialen bekijken en of uitzoeken in onze winkel.

Onze tuincentrum online bezoeken

Wil je liever online shoppen inplaats van de winkel nabij Den Haag te bezoeken? Dat is mogelijk, ga naar onze webshop: detuinwinkelonline.nl. Hier is een gedeelte van ons assortiment online te bekijken en te bestellen. Denk aan: bloempotten, kamerplanten, dierenvoeding, huisparfums, regenlaarzen en veel meer. Wij werken er continu aan om het online assortiment verder uit te breiden. Wij bezorgen in de regio met onze eigen busjes en personeel, zo weet je zeker dat je levering snel binnen zal komen! Kom je toch liever langs in de winkel? Of je kunt je vooraf bestelde pakketje afhalen in ons tuincentrum nabij Den Haag. Bekijk hieronder onze locatie en contactgegevens, heel graag tot ziens!

Winkel online!

 

 

 

 

 

GroenRijk 't Haantje
Laan van 't Haantje 22
2288GT Rijswijk

Telefoonnummer: 015-2126359
[email protected]