Kerstshow

Een kerstshow bezoeken in de omgeving Rijswijk, Delft en Den Haag? De mooiste versiering voor de kerstperiode koopt u bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk! In de aanloop naar de feestdagen toveren wij ons tuincentrum om tot een waar kerstsprookje. Kom vanaf eind oktober genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Wij bieden u kerstartikelen van de beste merken o.a. Triumph tree, Lumineo, Kurt S. Adler en Blackbox. In ons assortiment vindt u kerstversiering voor binnen en een zeer ruim aanbod voor buiten. Zo kunt u ook buiten de boel eens flink versieren! Tijdens de donkere dagen mag het buiten wat gezelliger worden gemaakt. Bestel nu al uw favoriete kerstartikelen online in onze webshop

 

Bestel kerstartikelen online!

 

Kerstshow nabij Den Haag

Tijdens een bezoek aan de kerstshow van GroenRijk 't Haantje nabij Den Haag vindt u alles wat u nodig heeft voor een warme en gezellige kerst bij u thuis. Kerst 2021 zal anders zijn dan we gewend zijn. Zorg voor meer gezelligheid en sfeer in huis met de kerst trends van 2021! Heerlijk geurende kerstbomen, een bijpassende kerstboomstandaard, niet van echt te onderscheiden kunstkerstbomen, guirlandes, kerstballen in allerlei prachtige trendkleuren en natuurlijk kerstverlichting voor binnen en buiten. Ook voor kerstboeketten en kerststukjes kunt u bij ons terecht en allerlei materialen om zelf kerststukjes, kerstboeketten en kerstkransen te maken! Een leuke activiteit voor thuis met de kinderen of met een vriendin, aan de slag met materialen voor eigen gemaakte kerstdecoratie. Een jaarlijks terugkerende musthave is de Kerstster: dé kamerplant die u in huis moet hebben tijdens de feestdagen.

It's all about Christmas: dé Kersttrends van 2021!

Elk jaar staan er speciale kerstthema's centraal in ons tuincentrum. Hieronder een kleine samenvatting

Winter Joy - Buiten is het winters koud en wit, maar binnen heerlijk warm! Winter Joy is een kerstthema waarin gezelligheid en samenzijn centraal staat. Blauw, zilver en wit zijn de meest gebruikte tinten in deze trend.

Forest Friends - Één zijn met de natuur, daar gaat het bij Forest Friends om. Binnen dit thema vind je kerstdecoratie geïnspireerd op dieren die in het bos leven, zoals uilen en herten. Inclusief natuurlijke elementen als paddenstoelen, bladeren en bloemen.

Kerstshow thema Forest Friends GroenRijk Rijswijk

Made With Love - Kerstversiering waarbij je je thuis voelt! Alsof je doorspoelt naar de feestdagen en baktijd met je familie. Handmade is het sleutelwoord, maar de kerstman en kerstvrouw kunnen er ook mee te maken hebben.

Magical Garden - Ook het thema Magical Garden is populair! Denk aan een sprookjesachtige setting met elfen, feeën, sneeuw en veel roze tinten. Alleen bedoeld voor kerstliefhebbers die het graag nét wat anders doen.

Kerstshow | Rijswijk | GroenRijk 't Haantje

Christmas Classics - De ultieme kersttrend! Voor wie van traditionele kerstversiering houdt en het liefst terugdenkt aan de kerstdagen van vroeger. Een ontzettend sfeervol thema met klassieke kleuren als goud, zilver en rood.

Kerstshow Christmas Classics GroenRijk Rijswijk

Kerstbomen van GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

De echte kerstbomen van 2021 zijn al bij ons binnen! Diverse formaten gezaagde Nordmann kerstbomen zijn nu ook online verkrijgbaar. Geen zin in gesjouw of het alvast geregeld hebben? Bestel dan hier uw kerstboom.

Merken kerstartikelen

In onze kerstshow vindt u ontzettend veel producten van onder andere de volgende merken:

Kunstkerstbomen van Triumph treeKerstverlichting van LumineoBolsius kaarsenBlack box kunstkerstbomen

Bezoek aan de kerstshow plannen? Een uitje voor groot en klein!

Kom langs in ons tuincentrum in Rijswijk nabij Den Haag om alvast de kerstsfeer te proeven! Vergeet tijdens uw bezoek niet om even te stoppen bij ons Tuincafé. In ons tuincentrum vindt u namelijk een lunchroom waar u kunt genieten van een heerlijke koffie met een gebakje of een vers belegd broodje. Maak er dus een compleet uitje van en kom naar GroenRijk 't Haantje in Rijswijk!

Bestel kerstartikelen online!