Cadeaukaart

Cadeaukaart

Geef een cadeaukaart cadeau! De GroenRijk Rijswijk tuinbon is hét cadeau dat altijd uitkomt! Shop de laatste trends op het gebied van wonen, haal handige tuinhulpjes in huis en laat je verrassen door de mooiste bloemen en planten. Bewonder de vele scherpgeprijsde artikelen en ontspan en geniet in het tuincafé! Met de GroenRijk Tuinbon, uiteraard verkrijgbaar bij GroenRijk Rijswijk, geef je een bijzondere winkelbeleving cadeau. Je geeft de ontvanger persoonlijke inspiratie voor binnen- en buitenleven. 

Kies het gewenste bedrag

De cadeaukaart is verkrijgbaar met een bedrag naar keuze tussen € 10,- tot € 150,- en kan in meerdere keren worden besteed. Je hoeft dus niet in één keer het hele bedrag op te maken. Bij ieder GroenRijk tuincentrum kan de cadeaukaart besteed worden.

Een groen cadeau!

De GroenRijk cadeaubon is hét groenste cadeau voor vrienden, familie of jezelf. Met de bon kun je alles kopen wat er in GroenRijk 't Haantje te koop is. Van planten, potten en barbecues tot voeding en speeltjes voor je huisdier. Elke uitgave wordt van het tegoed (van 10 tot 150 euro) afgetrokken en dat is wel zo handig. Verras familie en vrienden met hét cadeau dat altijd uitkomt. Een veelzijdig cadeau voor huis, tuin en dier. Geef met dit cadeau gegarandeerd plezier!


Check jouw saldo hieronder: