Kerstversiering

De mooiste kerstversiering koopt u bij GroenRijk Rijswijk! In de aanloop naar de kerst toveren wij ons tuincentrum om tot een waar kerst sprookje. Kom genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Wij bieden u kerstversiering van de beste merken o.a. Triumph tree, Lumineo en Blackbox. In ons assortiment vindt u kerstversiering voor zowel binnen als ook voor buiten!

Kerstversiering kopen bij GroenRijk Rijswijk

Bij GroenRijk Rijswijk vindt u versiering voor uw kerstboom, zoals kerstballen, pieken, kerstslinegrs en kerstverlichting. Wij bieden ook nog overige kerstdecoratie, zoals kerststukjes, kerstfiguren en kerstkransen.U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Ontdek ons aanbod kerstversiering zelf!

Vanaf de 1e week van november is onze kerstafdeling helemaal klaar. De kerstbomen krijgen wij ieder jaar in de laatste week van november binnen. Wij verkopen onderander de Nordmann spar, Servische Spar, Picea Conica en de fijnspar. Kom langs in ons tuincentrum om alvast de kerstsfeer te proeven! Vanuit uw luie stoel een kijkje nemen? Dat kan bekijk ons fotoboek!

Kunstkerstbomen van Triumph tree Kerstverlichting van Lumineo Bolsius kaarsen Black box kunstkerstbomen