Kerstversiering

De mooiste kerstversiering koopt u bij GroenRijk Rijswijk! In de aanloop naar de kerst toveren wij ons tuincentrum om tot een waar kerstsprookje. Kom genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Wij bieden u kerstartikelen van de beste merken o.a. Triumph tree, Lumineo, Kurt S. Adler en Blackbox. In ons assortiment vindt u kerstversiering voor zowel binnen als buiten! Dit jaar uw kerstboom versieren met een goed doel? Bekijk de KiKa kerstballen

Kerst in Rijswijk

Bij GroenRijk Rijswijk nabij Den Haag vindt u alles wat u nodig heeft voor een warme en gezellige Kerst. Heerlijk geurende kerstbomen, niet van echt te onderscheiden kunstkerstbomen, guirlandes, kerstballen in allerlei prachtige trendkleuren en natuurlijk kerstverlichting voor binnen en buiten. Ook voor kerstboeketten en kerststukjes kunt u bij ons terecht en allerlei materialen om zelf kerststukjes en kerstkransen te maken! 

Kerstshow 2018 bestaat uit: 

De kerstshow is dit jaar verdeeld in verschillende thema's: 

Waiting for santa
Een traditionele kerst is het mooiste om met het gezin te vieren. De blikvanger is een prachtige kerstboom, volledig gedecoreerd met rode, groene en witte kerstballen. De rode kousen aan de muur en de openhaard maken dit huis klaar voor de kerst! Traditioneel rood/wit thema met aandacht voor de hele familie.

Dream away
Bent u het romantische typje..? Houdt u van de trend velvet, lichtroze en goud? Dan is dit thema helemaal aan u besteed! De pasteltinten en de ronde en zachte vormen maken een mooi contrast met de stekelige groene dennennaalden van uw boom. U kunt makkelijk uw hele interieur betrekken in uw thema. Stop bijvoorbeeld kleine knuffeltjes in de boom, leg een paar kerstballen en veren op een schaal en spray wat sneeuwspray op het raam voor het echte wintergevoel.

More then green
De titel zegt het al, More than Green, het gaat verder dan groen alleen. U kunt dit jaar de groene kerstdecoratie flink uitbreiden want in dit thema worden de groentinten gecombineerd met wolwit, brassgold en een diep blauwgroene kleur. Één van de kenmerkende materialen van dit thema is natuurlijk metaal of staal en daarmee kunt u dit kerstthema zo stoer maken als u zelf wilt.

Winter event buiten koken
Haal het buitengevoel naar binnen! Natuurlijk kunt u uw tuin en uw raam heel leuk versieren deze kerst, zodat het helemaal bij uw kersthuis wordt betrokken. Stoere materialen mixen we met dieren(huiden). Groene en blauwe ballen mixt u in uw interieur met koperen en houten accessoires. Zo kunt u uw kerstboom ook helemaal mooi maken. De allerstoerste onder ons gaan natuurlijk echt naar buiten. Dikke jas aan en de bbq kan aan. Versier ook uw buitenboompjes met mooie lichtjes en kerstballen en haal de dikke dekens van de bank om er lekker onder te verstoppen. Winter wonderland xxl!

Dinner show
Welkom bij de Dinner Show! Niks is te gek in dit kerstthema. Felle kleuren, glitters, goud en zwart alles kan tot in extreme maten! Denk aan felroze lint in de boom, of dek uw tafel eens met de papegaai kerstballen, gebruik uw spiralen mand nu als kerstmand. Gouden accessoires, glitter kerstballen en zelfs de champagneflessen zijn goudkleurig. Dit thema is een knaller, hipper kan het niet. Naast aparte kerstaccessoires vindt u in dit thema ook de allerleukste kerstcadeaus.Ontdek ons aanbod kerstversiering!

Vanaf de 1e week van november is onze kerstafdeling helemaal klaar. De echte kerstbomen krijgen wij ieder jaar in de laatste week van november binnen. Wij verkopen onder andere de Nordmann spar, Servische Spar, Picea Conica en de fijnspar. Kom langs in ons tuincentrum in Rijswijk nabij Den Haag om alvast de kerstsfeer te proeven!

Kunstkerstbomen van Triumph tree Kerstverlichting van Lumineo Bolsius kaarsen Black box kunstkerstbomen