Kerstshow

Een kerstshow bezoeken in de omgeving Rijswijk, Delft en Den Haag? De mooiste versiering voor de kerstperiode koopt u bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk! In de aanloop naar de feestdagen toveren wij ons tuincentrum om tot een waar kerstsprookje. Kom vanaf eind oktober genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Wij bieden u kerstartikelen van de beste merken o.a. Triumph tree, Lumineo, Kurt S. Adler en Blackbox. In ons assortiment vindt u kerstversiering voor binnen en een zeer ruim aanbod voor buiten. Zo kunt u ook buiten de boel eens flink versieren! Tijdens de donkere dagen mag het buiten wat gezelliger worden gemaakt. Bestel nu al uw favoriete kerstartikelen online in onze webshop

 

Bestel kerstartikelen online!

 

Kerstshow nabij Den Haag

Tijdens een bezoek aan de kerstshow van GroenRijk 't Haantje nabij Den Haag vindt u alles wat u nodig heeft voor een warme en gezellige kerst bij u thuis. Kerst 2020 zal anders zijn dan we gewend zijn. Zorg voor meer gezelligheid en sfeer in huis met de kerst trends van 2020! Heerlijk geurende kerstbomen, een bijpassende kerstboomstandaard, niet van echt te onderscheiden kunstkerstbomen, guirlandes, kerstballen in allerlei prachtige trendkleuren en natuurlijk kerstverlichting voor binnen en buiten. Ook voor kerstboeketten en kerststukjes kunt u bij ons terecht en allerlei materialen om zelf kerststukjes, kerstboeketten en kerstkransen te maken! Een leuke activiteit voor thuis met de kinderen of met een vriendin, aan de slag met materialen voor eigen gemaakte kerstdecoratie. Een jaarlijks terugkerende musthave is de Kerstster: dé kamerplant die u in huis moet hebben tijdens de feestdagen.

It's all about Christmas: dé Kerst trends van 2020!

Elk jaar staan er speciale kerstthema's centraal in ons tuincentrum. Zo vindt u onder andere de volgende thema's terug op onze kerstshow:

Mountain Lodge - Op zoek naar een winters thema? Bekijk dan eens alle kerstversiering van 'Mountain Lodge'! Bij dit thema horen veel blauwtinten en wit in combinatie met sneeuweffecten.

Kerstshow thema Mountain Lodge GroenRijk Rijswijk

Nature's Gift - Een romantisch kerstthema, dat is Nature's Gift. Dit thema bestaat uit zachte pasteltinten gecombineerd met grijs. Droogbloemen zijn momenteel super hip en ook deze vind je terug in dit thema. Misschien een gekke combinatie, maar het is super sfeervol en mooi!

Wild Glam - Een thema met veel glamour is het 'Wild Glam' kerstthema! We zien hier veel dierenprints in combinatie met diverse bruintinten. Dit thema straalt veel warmte en luxe uit en past daardoor perfect bij de feestdagen. Hieronder alvast een impressie van dit populaire thema op onze kerstshow!
Kersthow | Rijswijk | GroenRijk 't Haantje

Under The Stars - De kleuren die bij dit thema passen, zijn vrij neutraal: wit, champagne, zwart en bruin. Maar deze kleuren in combinatie met prachtige, sfeervolle decoratie zorgt voor een mooi kerst effect op onze kerstshow.

Pink Forest - Dit thema straalt fantasie uit en roept het gevoel van een sprookjesachtig kerstbos bij je op! Het kleurenpalet bestaat uit: ossenbloedrood, fluweelroze, blush pink, parelmoer en de trendkleur saliegroen.

Kerstshow Pink Forest GroenRijk Rijswijk

Wonderful time - Knus, Scandinavisch & traditioneel. En bij traditioneel denk je natuurlijk aan de kerstkleur rood. Het knusse karakter komt voort uit de knuffelberen die terugkomen in dit thema.

Kerstshow Wonderful time GroenRijk Rijswijk

Een video van onze kerstshow nabij Den Haag en Delft

In deze video lichten we een tipje van de sluier, mocht u de kerstshow van 2020 nog niet gezien hebben! Wij zijn 7 dagen in de week geopend, wilt u in levenden lijve een bezoekje brengen? Kies middels het schema op de pagina betreft de coronamaatregelen een rustig moment om te komen winkelen.

Bent u benieuwd naar al onze thema's? Breng dan snel een bezoekje aan de kerstshow van GroenRijk 't Haantje in Rijswijk nabij Den Haag, Delft en Pijnacker!

Kerstbomen van GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

De echte kerstbomen van 2020 zijn al bij ons binnen. Wij verkopen onder andere de Nordmann spar, Servische Spar, Picea Conica en de fijnspar. Gaat u voor gemak? Wij decoreren kleine Conica kerstboompjes inclusief kerstverlichting en kerstballen. Vraag er naar bij onze bloemenafdeling. Of bestel een versierde conica in onze webshop.

Merken kerstartikelen 

Op onze kerstshow vindt u ontzettend veel producten van onder andere de volgende merken:

Kunstkerstbomen van Triumph treeKerstverlichting van LumineoBolsius kaarsenBlack box kunstkerstbomen

Bezoek aan de kerstshow plannen? Een uitje voor groot en klein!

Kom langs in ons tuincentrum in Rijswijk nabij Den Haag om alvast de kerstsfeer te proeven! Vergeet tijdens uw bezoek niet om even te stoppen bij ons Tuincafé. In ons tuincentrum vindt u namelijk een lunchroom waar u kunt genieten van een heerlijke koffie met een gebakje of een vers belegd broodje. Maak er dus een compleet uitje van en kom naar GroenRijk 't Haantje in Rijswijk!

Bestel kerstartikelen online!