Vogels

Heeft u een vogel als huisdier? Bij GroenRijk Rijswijk bent u aan het juiste adres voor alle verzorgingsproducten. Van vogelvoer tot vogelkooien; alles is te vinden in ons tuincentrum. Voor alle benodigdheden voor uw vogel in huis of in de tuin komt u naar ons tuincentrum.

Vogel als huisdier

Als u bijvoorbeeld een Parkiet als huisdier heeft dan zijn er een aantal spullen nodig. Vogels zoals papegaaien en parkieten zijn intelligente dieren die niet al te makkelijk te verzorgen zijn. Zo moet u zorgen voor een vogelkooi die ruim genoeg is voor uw vogel. Als deze te klein is kan uw vogel gedragsproblemen gaan vertonen. In het wild zijn parkieten dieren die graag met hun soortgenoten opschieten. Als u een parkiet als huisdier wilt kunt u het beste er meerdere tegelijk hebben. Dat is wel zo gezellig! Naast vogelkooien zijn de volgende attributen ook belangrijk om in huis te halen:

  • Zittak
  • Bodembekking voor de kooi
  • Drink- en voederbakjes
  • Vogelvoer

Vogels in de tuin

Vogels in de tuin zijn natuurlijk hartstikke leuk om naar te kijken. Heeft u niet veel vogels in de tuin? Met de nestkasten en andere artikelen van GroenRijk Rijswijk zorgt u ervoor dat er ook vogels in uw tuin landen! Zorg ervoor dat uw nestkast op de juiste plek in de tuin staat. Vrijwel elke vogel heeft een ander lievelingsplekje in de tuin. De ene vogel heeft het liefst het netstkastje erg hoog hangen, terwijl de ander het liefst dicht bij beschutting hangt. Ook kunt u voor de vogels in uw tuin zorgen door een drinkschaal neer te zetten. Naast regulier vogelvoer kunt u ook een pindaslinger in uw tuin ophangen. Als u deze dicht bij een raam hangt, kunt u ook in de winter genieten van de vogels. Zo heeft u namelijk precies uitkijk over de vogels die zitten te smullen van de pinda's. 

Vogels | GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Alle benodigdheden voor vogels koopt u bij GroenRijk Rijswijk

Voor al uw producten voor vogels komt u naar GroenRijk Rijswijk. Mocht u vragen hebben over ons assortiment dan kunt u langskomen in ons tuincentrum in Rijswijk nabij Den Hoorn, Delft en Den Haag. Ook kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Naast alle benodigdheden voor uw vogel kunt u ook bij ons terecht voor artikelen voor uw hond of kat. Tot ziens bij GroenRijk Rijswijk!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel