Knaagdieren

Bij GroenRijk Rijswijk bent u aan het juiste adres om uw knaagdieren lang gezond en gelukkig te houden. Wij verkopen allerlei producten voor uw knaagdier, van konijnenhok tot caviavoer. Voor ons gehele assortiment verzorgingsproducten voor knaagdieren bent u van harte welkom in ons tuincentrum in Rijswijk.

Konijnen

Bent u op zoek naar alle producten voor uw konijn in 1 winkel? Kom dan naar GroenRijk Rijswijk! Alles voor uw konijn kunt u vinden in ons tuincentrum. Grote en kleine konijnenhokken van goede kwaliteit en bijvoorbeeld drinkflessen zodat uw konijn altijd vers drinkwater heeft. Voor voordelige konijnenspeeltjes en konijnenvoer bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten over ons aanbod voor konijnen? Kom dan langs in ons tuincentrum in Rijswijk.

Hamsters

Er zijn veel verschillende soorten hamsters. Iedere soort heeft zo zijn eigen eisen en verzorging nodig. Wat zij allemaal gemeen hebben is dat zij in een kooi leven. Deze kooi moet groot genoeg zijn en horizontale spijlen voor de klimmers. Een renrad is ook nodig zodat de hamster zijn/haar energie kwijt kan. Ook voor de volgende hamsterspullen kunt u bij ons tuincentrum terecht:

  • Bodembedekking
  • Buizenstelsels
  • Drink- en voederbak

Knaagdieren | GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Cavia's

Cavia's kunnen er niet goed tegen om in hun eentje te leven. Zorg er dus voor dat uw cavia altijd een vriendje of vriendinnetje heeft om mee te spelen. Cavia's zijn goede huisdieren om uw kinderen te laten wennen aan dieren. Ze zijn erg tam en bijten vrijwel nooit. Ook is het niet moeilijk om een cavia te verzorgen. Natuurlijk is een goed hok nodig. Cavia's zullen vrijwel de hele dag in hun hok rondlopen en hebben goed de ruimte nodig. Een gemiddeld hok is ongeveer 120 bij 50 centimeter. Ook is een schuilplaats waar de cavia's zich kunnen verstoppen van belang. Natuurlijk moeten er een voeder- en drinkbak aanwezig zijn. Onze medewerkers geven u graag tips over de ideale verzorging van uw cavia.

Kom voor ons gehele aanbod voor knaagdieren naar ons tuincentrum in Rijswijk. Hier helpen onze medewerkers u graag bij de juiste verzorging van uw knaagdier. Voor vragen kunt u langskomen of contact met ons opnemen. Ons tuincentrum is gelegen in Rijswijk nabij Den Haag, Delft en Den Hoorn. 

Ook voor uw hond, kat, vis of vogel hebben wij de beste producten! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel