Honden

Bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk vindt u een zeer ruime dierenafdeling met allerlei producten voor uw hond. Bij ons vindt u alles op het gebied van verzorging en vermaak van honden. Op onze dierenafdeling vindt u altijd een medewerker die deskundig advies kan geven over onze producten. Benieuwd naar onze dierenwinkel? Kom gerust langs in Rijswijk!

Ruim assortiment voor honden in onze dierenwinkel

Het belangrijkste voor uw hond is natuurlijk voeding. Goed hondenvoer of hondenbrokken is erg belangrijk, omdat het zorgt dat de hond gezond en fit is. Het vermaken en misschien zelfs kunnen trainen van uw hond is natuurlijk ook erg leuk. Welke producten kunt u onder andere bij ons vinden?

  • Hondenbrokken en hondenvoer
  • Hondensnacks
  • Speelgoed, denk dan bijvoorbeeld aan ballen en touwen
  • Hondenmanden, maar ook diverse benches
  • Hondenriemen en halsbanden

In ons tuincentrum vindt u producten van diverse merken, zoals Beeztees. Misschien bent u op zoek naar een speciaal product voor uw huisdier? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers!

Alles voor honden koopt u bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Leuke weetjes over honden

Een hond is altijd blij wanneer je thuiskomt en gaat lekker bij je op schoot zitten. Eigenlijk zorgen trouwe viervoeters voor gezelligheid in huis. Wist u bijvoorbeeld ook dat honden zelfs kunnen lachen? Dit is onderzocht en deskundigen hebben kunnen aantonen dat honden lachen in de vorm van hijgen. Wij hebben nog meer leuke weetjes over honden voor u op een rijtje gezet:

  • Een hond heeft maar liefst 220 miljoen geurcellen. Even ter vergelijking: mensen hebben 'maar' 10 miljoen geurcellen. Honden hebben dus echt een hele goede neus. De neus is dan ook niet voor niks de beste vriend van een hond. Honden kunnen zo goed ruiken dat ze zelfs ziektes bij mensen kunnen herkennen.
  • Iedere neus van een hond is als een vingerafdruk bij de mens. Het patroon van de neus is namelijk uniek.
  • Honden zweten ook, net als mensen. Om af te koelen hijgen ze, maar ze koelen ook af door middel van de kussentjes aan de onderkant van hun poten. Daar zitten namelijk zweetklieren.

Alles voor honden koopt u bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Koop alles voor uw hond bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Bent u dus op zoek naar producten voor uw hond? Kom dan gerust langs in ons tuincentrum in Rijswijk. Naast alle producten voor honden vindt u in onze dierenwinkel ook producten voor katten, knaagdieren, vissen en vogels. Eigenlijk kunt u voor alle huisdieren bij GroenRijk in Rijswijk terecht. Heeft u vragen over ons assortiment? Bel dan gerust naar telefoonnummer: 015-2126359 of stuur een e-mail naar [email protected]. Woont u in de buurt van Den Haag? Dan is het zeker de moeite waard om eens bij ons langs te komen. In onze winkel vindt u natuurlijk ook vele soorten tuinplanten, kamerplanten en woonaccessoires. Vergeet ook zeker niet langs te gaan in ons Tuincafé! In ons tuincentrum vindt u een lunchroom waar u kunt genieten van lekkere kopjes koffie, gebakjes en broodjes. Kortom, kom langs in ons tuincentrum en maak er een echt uitje van. Bekijk onze openingstijden en dan zien we u hopelijk snel bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk.

Lees hier meer over onze dierenwinkel

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel