Katten

Bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk vindt u een mooie en zeer ruime dierenafdeling met alles voor katten en poezen. Goede voeding en verzorging is belangrijk voor uw huisdier. Daarom vindt u op onze dierenafdeling alleen maar producten van zeer goede kwaliteit en scherp geprijsd. Heeft u vragen over onze producten? Op onze afdeling loopt altijd een medewerker die u advies kan geven over de producten. Dus heeft u bijvoorbeeld kattenvoer nodig? Kom dan snel naar GroenRijk in Rijswijk!

Ruim assortiment voor katten

De basisbehoefte van een kat is natuurlijk voeding. Op onze dierenafdeling in Rijswijk vindt u dan ook verschillende soorten kattenvoer, zoals brokjes, ook wel droogvoer genoemd. Daarnaast vindt u bij ons ook blikjes en zakjes met 'natvoer'. U kunt aan uw kat of poes ook een combinatie van beide soorten voer geven. Naast het kattenvoer vindt u bij ons ook:

 • Krabpalen
 • Kattenspeeltjes
 • Kattenmanden
 • Kattenbakvulling
 • Maar denk ook aan verzorgingsproducten, zoals shampoo of een borstel om lekker te kammen

Wij verkopen producten van diverse merken. Zo hebben wij ook een ruim assortiment van Beeztees. Heeft u vragen over onze producten? Neem gerust contact met ons op!

Alles voor katten vindt u bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Leuke weetjes over katten

Katten en poezen zijn lieve beesten. Ze kruipen lekker bij op schoot en wanneer ze het naar hun zin hebben, geven ze graag kopjes. Maar wist u de volgende feitjes al over katten?

 • De voorpoten bij een kat hebben vijf tenen, maar de achterpoten daarentegen hebben vier tenen.
 • Katten kunnen niet het verschil proeven tussen zout en zoet. Dat komt omdat zij hele andere smaakpapillen hebben.
 • Per dag slaapt een kat ongeveer 70% van de dag. Dat is veel! Wanneer een kat negen jaar oud is, betekent dat hij maar drie jaar wakker is geweest.
 • Katten spinnen niet alleen wanneer ze zich op hun gemak voelen. Ze kunnen ook spinnen wanneer ze zich juist gestrest en niet op hun gemak voelen.
 • Katten zijn naast honden de meest populaire huisdieren.
 • Een poes is met zijn rechter poot sterk, terwijl een kat met zijn linker poot sterk is.

Alles voor katten vindt u bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Alles voor katten koopt u bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Voor alle benodigdheden van uw kat of poes bent u bij ons in Rijswijk op het juiste adres! Ook alles voor honden, knaagdieren, vissen en vogels vindt u bij GroenRijk in Rijswijk. Kom snel eens langs om een kijkje nemen in ons tuincentrum. Zoekt u iets speciaals of heeft u vragen over onze producten? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers. Zij weten alles over bijvoorbeeld het kattenvoer of over de diverse soorten speeltjes. U kunt ons ook altijd bellen naar telefoonnummer: 015-2126359 of stuur een mailtje naar: [email protected]. Wanneer u bij ons langskomt, kunt u ook meteen onze andere afdelingen zien met onder andere tuinplanten, kamerplanten, potterie en woonaccessoires. Trek gekregen in een kopje koffie? Neem dan een stop bij ons Tuincafé. Hier kunt u genieten van de lekkerste cappuccino's, heerlijke gebakjes en vers belegde broodjes. Bekijk onze openingstijden, plan hieronder uw route naar het tuincentrum en dan zien we u snel bij ons in Rijswijk!

Lees hier meer over onze dierenwinkel

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel