WoodWick kaarsen

WoodWick kaarsen kopen bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk? Dat kan! De geurkaarsen van het bekende merk vindt u namelijk ook in ons assortiment. De unieke geurkaarsen met houten lont geven een heerlijke geur én door de lont van wick (hout) geven de kaarsen een zacht knisperend geluid dat u meteen doet denken aan een haardvuur. Een must-have voor iedere kaarsenliefhebber! Online een greep uit het assortiment bekijken? 

Webshop Woodwick

 

De heerlijke geuren van WoodWick kaarsen

WoodWick kaarsen zijn er in verschillende geuren. Zo is er voor iedere gelegenheid en tijd van het jaar wel een geur beschikbaar die bij dat moment past. Van de standaard geuren zoals vanille tot aan de meer excentrieke geuren zoals macaron of zelfs appeltaart geur. Er zit ongetwijfeld een geur tussen die u heerlijk vindt ruiken!  

WoodWick kaarsen staan goed in je interieur! 

De kaarsen van WoodWick ruiken niet alleen heerlijk, ze zien er ook nog eens heel stijlvol uit. De kaarsen zijn namelijk beschikbaar in verschillende materiaalsoorten en in verschillende groottes. De materiaalsoort verschilt van zowel glad als bewerkt glas, verschillende soorten mozaïek en decoratieve patronen. Voor iedereen is er wel een WoodWick kaars te vinden die bij diegene past. Ook leuk om cadeau te geven! Alle WoodWick kaarsen worden geleverd met een deksel die je ook als onderzetter voor de kaars kunt gebruiken.  Bij ons tuincentrum vind u een ruim assortiment aan WoodWick kaarsen zodat u de keuze kunt maken welke het beste in uw interieur past!

Het gebruik van de WoodWick kaarsen

Waar kunt u rekening mee houden bij het gebruik van een WoodWick kaars?

  • De wick (houten) lont van de WoodWick kaars moet altijd een halve cm boven de kaars uitsteken. Dat zorgt ervoor dat de kaars altijd mooi blijft branden.
     
  • Af en toe moet de lont getrimd worden. Doe dat als de WoodWick kaars helemaal gestold is en tik voorzichtig tegen de lont aan, de lont zal dan vanzelf afbreken. Tik zo vaak als nodig is om de gewenste lengte van de lont te bereiken. 
     
  • Voor de meest ideale geur laat u de kaars altijd minimaal twee uur, en liever nog drie tot vier uur branden. Daarnaast kan de bovenste laag van de kaars in die tijd helemaal smelten zonder dat deze aan de rand nog hard blijft en de kaars naar beneden gaat branden. 
     
  • De deksel van de kaars kun je tijdens het branden gebruiken als onderzetter zodat de ondergrond niet kan beschadigen en niet te heet wordt. Plaats de deksel niet eerder terug op de WoodWick kaars dan wanneer de kaars volledig is afgekoeld.

Het verhaal achter de WoodWick kaarsen

WoodWick is een merk van Virginia Gift Brands en is opgericht in 1990. Ze zijn gevestigd in een fabriek dichtbij de garage waar het ooit allemaal begonnen is. De missie van het bedrijf is om iedere kaarsenliefhebber te voorzien van de meest heerlijke geuren en kaarsen van de hoogste kwaliteit. WoodWick is het eerste merk van de wereld dat voorzien is van een wick (houten) lont. Daarnaast wordt iedere kaars zorgvuldig ontworpen door ervaren kaarsen makers die alleen werken met kwalitatieve materialen. Dit alles maakt de WoodWick kaarsen uniek, authentiek en exclusief. 

 

WoodWick kaarsen

 

WoodWick kaarsen kopen

Wilt u een WoodWick kaars kopen? Kom dan langs bij ons tuincentrum in Rijswijk nabij Den Haag, Delft, Zoetermeer en Pijnacker en kies uw eigen favoriet! Wilt u liever nog even verder kijken? We hebben ook nog andere kaarsen en meer sfeerartikelen in het assortiment. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Woonaccessoires