Lampe Berger

Opzoek naar de producten van Lampe Berger? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want in ons tuincentrum te Rijswijk bieden we u een ruim assortiment branders, huisparfums en geurkaarsen!

Waarom kiezen voor de huisparfum van Lampe Berger?

Met Lampe Berger geeft u uw huis een persoonlijk tintje naast de heerlijke geur is de brander tevens een decoratief object. Met een grote verscheidenheid aan soorten, vormen, materialen en stijlen; heeft de collectie van Lampe Berger altijd wel een model te bieden welke past bij uw interieur. Momenteel bestaat de collectie uit meer dan 100 verschillende modellen!

Lampe Berger is zeker een leuk Kerst cadeautje, en Lampe Berger heeft een speciale Kerstgeur op de markt gebracht: "Orange de Cannelle".

Lampe berger huisparfum Rijswijk

De inspiratie bron van Lampe Berger

De inspiratie van deze heerlijke producten is gehaald uit de natuur van dichtbij en van verweg, de collectie van huisparfums bevat op dit moment meer dan 50 geuren die u uitnodigen om even weg te dromen. Iedere nieuw huisparfum wordt geboren uit een persoonlijke geschiedenis, van het intieme geheugen van een meester parfumeur. Lampe Berger vangt perfect alle momenten van ons leven met een symfonie van aroma's: 

  • Warme noten geuren
  • Verse bloemen
  • Koele schittering
  • Exotische geuren
  • Levendige amber tinten

Het assortiment van Lampe Berger huisparfums is zo breed u kunt het zo gek niet bedenken en de geur is er. Liever de geur van echte bloemen en planten, daarvoor bent u ook bij ons aan het juiste adres kom ook even langs bij onze bloemist of bezoek ons buitenRijk voor een mooie en geurende kamerplant!

Ruim aanbod Lampe Berger in ons tuincentrum te Rijswijk

Kom naar ons tuincentrum in Rijswijk, aan de hand van de testers vindt u zeker uw favorite Lampe Berger huisparfum en/of geurkaars. Ook voor de navulling van uw Lampe Berger kunt u bij ons tuincentrum in Rijswijk terecht! Na het shoppen even ontspannen met een heerlijke koffie/thee en gebak? Dat kan in onze lunchroom!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Woonaccessoires