Bloeiende kamerplanten

Bent u op zoek naar planten die een echte aanwinst zijn in uw interieur? Dan zijn bloeiende kamerplanten wellicht de oplossing. Bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk vindt u dan ook de meest kleurrijke bloeiende kamerplanten. Wij hebben in ons tuincentrum een zeer ruim aanbod. Er zijn zelfs bloeiende kamerplanten die heerlijk kunnen ruiken! Dat komt door de bloemen die aan deze planten groeien. Wij worden in elk geval altijd erg blij van bloeiende kamerplanten.

Wat zijn populaire bloeiende kamerplanten?

Ook van de bloeiende kamerplanten zijn er heel veel verschillende soorten. Daarom hebben wij enkele populaire kamerplanten voor u op rijtje gezet. Zo helpen we u alvast een beetje op weg bij het kiezen van uw favoriete bloeiende kamerplant. Uiteraard zijn onderstaande bloeiende kamerplanten in ons tuincentrum in Rijswijk te vinden:

  • Hortensia - Wist u al dat de Hortensia de meest populaire plant in Europa is? De bloemen aan deze plant zijn natuurlijk prachtig, dus wij snappen wel waarom deze plant zo populair is. Voor een Hortensia is het belangrijk dat hij veel water krijgt. Het is een dorstige kamerplant, dus is het belangrijk om het geven van water niet te vergeten. Is de Hortensia uitgebloeid? Dan kunt u hem buiten zetten.​
  • Orchidee - De Orchidee is eigenlijk wel de meest bekende bloeiende kamerplant. De Orchidee is er daadwerkelijk in veel verschillende kleuren en maten. Zo zijn mini-Orchideeën tegenwoordig ook erg populair! Een Orchidee moet op een lichte plek staan, maar niet in de volle zon. Tijdens de bloeiperiode is het belangrijk om de Orchidee één keer per maand plantenvoeding te geven.
  • Cyclaam - Het échte zonnetje in huis, is de Cyclaam. De bloemblaadjes van deze plant hebben de vorm van een hartje en dat maakt deze kamerplant zo bijzonder. De Cyclaam staat bekend om de wit en roze-tinten. Het beste is om de Cyclaam op een schoteltje te zetten. Verder houdt de plant niet van vol zonlicht. Vul het schoteltje dan met water, zodat de plant zelf het water kan opnemen.
  • Bromelia - De Bromelia is ook een mooie, kleurrijke eyecatcher. Bromelia's groeien al snel heel goed bij een beetje licht en een wat water. De Bromelia valt onder de bloeiende kamerplanten, maar eigenlijk bestaat deze plant uit gekleurde schutbladeren. Onder de Bromelia-familie vallen onder andere de Guzmania (wordt ook wel 'trompet' genoemd), de Neoregalia (rode kelk), de Tillandsia (sprieten en lepels), maar bijvoorbeeld ook de populaire Ananasplant.
  • Anthurium - De Anthurium wordt ook wel Flamingoplant genoemd. Het is een tropische plant die van warmte houdt en van een hoge luchtvochtigheid. De bloemen van een Anthurium hebben een vorm van bloemkelken. De Anthurium is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarom past deze bloeiende kamerplant vrijwel in ieder interieur.

Bloeiende kamerplanten kopen bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Hoe moet u bloeiende kamerplanten verzorgen?

Heeft u een mooie bloeiende kamerplant gekocht en wilt u hier lang plezier van hebben? Dan is het natuurlijk de bedoeling om de kamerplant goed te verzorgen. Iedere bloeiende kamerplant heeft zo zijn eigen verzorging nodig. Daarom raden wij u aan om aan één van onze medewerkers te vragen hoe u de plant moet verzorgen.

Bloeiende kamerplanten kopen bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Bloeiende kamerplanten kopen? Kom langs bij GroenRijk Rijswijk!

U bent bij ons in het tuincentrum natuurlijk van harte welkom om ons gehele assortiment met prachtige bloeiende kamerplanten te bekijken. Ons tuincentrum in Rijswijk ligt heel dicht in de buurt van Den Haag. Wilt u meer weten over onze bloeiende kamerplanten? Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over deze bloeiers, maar ook zeker over onze groene kamerplantencactussen en vetplanten. Overigens hebben wij ook ruim aanbod aan bloempotten die perfect passen bij de bloeiende kamerplanten. Bekijk onze openingstijden en dan zien we u graag bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk!
Groene kamerplanten

 

GroenRijk 't Haantje | Rijswijk | Bloeiende kamerplanten

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten