Valentijnsdag

14 februari is het Valentijnsdag, de dag van de liefde, het moment om indruk te maken op jouw stille of aanwezige liefde. GroenRijk Rijswijk heeft de mooiste, meest romantische cadeaus voor je in de webshop staan! Ga naar: detuinwinkelonline.nl

Bestel online!

 

Valentijnscadeau voor jouw geliefde op Valentijnsdag

Op Valentijnsdag geef je je geliefde een cadeau, een prachtige bos bloemen of neem elkaar mee op een romantische date. Valentijn is ook de dag dat geheime aanbidders hun hart kunnen laten spreken door anoniem een Valentijnskaart door de bus te doen of een mooie bos rode rozen te laten bezorgen. Valentijnskaarten en bloemen heeft GroenRijk Rijswijk in overvloed!

De weken voor Valentijnsdag worden de etalages rood gekleurd en verschijnen hartjes in alle schappen. Geheime liefdes krijgen een duwtje in de rug door de overvloed aan cadeaus en kaarten. Met een kaart en Valentijnszegel in de hand broeden zij uren op de beste tekst. Daarom worden er rond Valentijn de meeste kaarten verstuurd, op Kerstmis na.

Valentijnscadeau tips voor haar op Valentijnsdag

Eigenlijk zijn wij van mening dat een mooLampe berger kopenie bos bloemen voor haar niet mag ontbreken op Valentijnsdag! Weet je misschien wat haar lievelingsbloemen zijn, dat maakt het nog persoonlijker! Zo niet is het zeer romatisch om haar een grote bos rode rozen te geven! Je kunt deze bos rode rozen in onze webshop bestellen en laten bezorgen of bij ons langs komen in het tuincentrum. Verder hebben wij diverse mooie kamerplanten of kies uit luxe woonaccessoires om samen van te genieten. Denk aan de huisparfums van Lampe Berger, we hebben diverse leuke giftsets!

Heb je hulp nodig bij jouw keuze, vraag onze medewerkers om hulp, ze geven je graag tips voor een passend Valentijnscadeau.

Valentijnscadeau tips voor hem op Valentijnsdag

Het bedenken van een Valentijnscadeau voor hem is meestal wat lastiger. Maar voor mannen hebben wij toch zeker van alles, denk aan accessoires voor een winter BBQ, gereedschap of een stoere kamerplant! Heb je hulp nodig bij je keuze, vraag onze medewerkers om hulp, ze geven je graag tips voor een passend Valentijnscadeau.