Valentijnsdag; de dag van de liefde!

Valentijnsdag; de dag van de liefde!

Het is alweer bijna zover: 14 februari is het Valentijnsdag! Dat is natuurlijk dé dag van de liefde en er is niets leuker dan uw geliefde op deze bijzondere dag te verrassen met een mooie bos bloemen, zoals prachtige rozen. Of wat dacht u bijvoorbeeld van een romantisch diner met sfeervolle kaarsen. Bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk bent u dan ook op het juiste adres voor prachtige bloemen van een goede kwaliteit.

Rozen geven op Valentijnsdag

Wanneer men aan Valentijnsdag denkt, horen daar natuurlijk rozen bij. Een rode roos staat symbool voor de liefde, dus is heel gepast om deze op Valentijnsdag aan uw geliefde te geven. Inmiddels bestaan er ongeveer 300 verschillende soorten rozen. Rozen worden ook wel de Koningin onder de bloemen genoemd. Dat komt omdat de roos echt klasse uitstraalt. Iedere kleur roos heeft dan ook zijn eigen betekenis. Geeft u bijvoorbeeld gele rozen, dan staan deze symbool voor kracht en vrolijkheid. Lichtroze rozen staan dan weer symbool voor geluk, blijdschap en trouw. Kortom een mooie bos rode rozen zal uw geliefde zeker waarderen met Valentijnsdag. En mooie rozen vindt u dan ook bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk.

Valentijnsdag | GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Sfeervolle kaarsen voor Valentijnsdag

Wilt u 's avonds heerlijk romantisch dineren? Dan kunnen sfeervolle kaarsen natuurlijk niet ontbreken. Bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk verkopen wij verschillende soorten kaarsen in allerlei vormen en maten. Zo hebben wij onder andere kaarsen van Bolsius. Bolsius is een merk met in hun collectie onder andere geurkaarsen, theelichten, stompkaarsen en tafelkaarsen. Echte sfeermakers dus! Met een bos rode rozen én wat mooie kaarsen erbij, maakt u van Valentijnsdag een echte romantische dag!

Bloemen kopen in Rijswijk

Wilt u dus een prachtig boeket bloemen aan uw geliefde geven? Of bent u op zoek naar mooie rozen? Dan bent u bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk op het juiste adres. Kom langs in onze bloemenshop! Heeft vragen over onze boeketten of rozen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 015-2126359 of stuur een mailtje naar: [email protected].