Online bestellen

Bij GroenRijk 't Haantje kunt u terecht om online te bestellen. Ziet u namelijk geen mogelijkheid of wilt u liever niet naar de winkel komen, dan bezorgen wij uw bestelling graag aan huis. Wij zullen de producten voor uw deur neerzetten en betaling is alleen mogelijk via de pin. Wij vragen een kleine vergoeding voor het bezorgen aan huis. Deze kosten zijn product afhankelijk en daarom zullen wij van tevoren hierover contact met u opnemen.

Onderstaand bestelformulier kunt u invullen en aangeven wat u graag wilt bestellen. Wilt u bijvoorbeeld graag meststoffen bestellen? Geef dan in het formulier aan welke meststoffen u specifiek wilt bestellen. Hebben wij vragen of uw bestelling, dan zullen wij contact met u opnemen.

Online bestellen

Vul hieronder uw gegevens in en wat u graag wilt bestellen. Wij bezorgen de bestelde producten voor een kleine vergoeding bij u thuis. De bezorgkosten zijn product afhankelijk en daarom nemen wij hierover contact met u op. Uw bestelling wordt bij de deur neergezet en graag betalen met pin of wij versturen van te voren een betaalverzoek. Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Staat het geen wat u wilt bestellen er niet bij? Vul dan hieronder in wat u specifiek wilt bestellen.

Alleen invullen bij keuze bezorgen.

Velden met * zijn verplicht.
Maatregelen
Maatregelen coronavirus