Online bestellen

Bij GroenRijk 't Haantje kun je terecht om online te bestellen. Dit kan middels:

Click & Collect

Wij zijn ook geopend voor het afhalen van alle artikelen. Je bestellingen die (minimaal 4 uur van te voren) online of telefonisch worden geplaatst kun je afhalen bij de entree van ons tuincentrum. Wij nemen contact met je op wanneer je bestelling klaar ligt voor afhalen. 

Onze openingstijden zijn:

  • Maandag t/m zaterdag van 09:00 - 17:00 uur
  • Zondag geopend van 11:00 - 17:00 uur

Via onderstaand bestelformulier kun je aangeven wat je graag wilt bestellen en of je kiest voor afhalen of bezorgen. Wil je bijvoorbeeld graag meststoffen bestellen? Geef dan in het formulier aan welke meststoffen je specifiek wilt bestellen. Hebben wij vragen over je bestelling, dan zullen wij contact met je opnemen.

Bezorgen van de bestelling

Kies je ervoor om via het formulier te bestellen en je producten te laten bezorgen? Wij zullen de producten dan voor je deur neerzetten en betaling is alleen mogelijk via de pin. Wij vragen een kleine vergoeding voor het bezorgen aan huis. Deze kosten zijn product afhankelijk en daarom zullen wij van tevoren hierover contact met je opnemen.

Contact opnemen

Wil je liever persoonlijk contact met een medewerker? Bel dan naar 015-2126359 om in contact te komen met één van ons. 

Bestelformulier

Vul hieronder je gegevens in en wat je graag wilt bestellen. Wij bezorgen de bestelde producten voor een kleine vergoeding bij je thuis. De bezorgkosten zijn product afhankelijk en daarom nemen wij hierover contact met je op. Je bestelling wordt bij de deur neergezet en graag betalen met pin of wij versturen van te voren een betaalverzoek. Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Staat het geen wat u wilt bestellen er niet bij? Vul dan hieronder in wat u specifiek wilt bestellen.

Alleen invullen bij keuze bezorgen.

Let op dat er 4 uur tussen bestellen en afhalen zit. (Ochtend bestellen is middag afhalen)

Let op dat er minimaal 4 uur tussen bestellen en afhalen zit

Velden met * zijn verplicht.