Hengelsport

Nieuw bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk: onze hengelsport afdeling! In onze hengelsportwinkel vindt u dan ook diverse producten speciaal voor het vissen. Denk aan dobbers, vishaken, lood, vislijnen, aas en lokvoer. Ons deskundige personeel staat voor u klaar om u te adviseren en tips te geven over de diverse producten. In onze hengelsportwinkel vindt u vis benodigdheden van het merk Climax en LFT.

Hoe moet u vissen?

Vissen is een super leuke hobby! Een groot voordeel is dat u lekker buiten bent én vissen kan iedereen leren. De allerbeste plekken om te vissen zijn beschutte plekken. Denk dan bijvoorbeeld aan een brug, op een vlonder of bij een steiger. Dit zijn namelijk plekken waar de vissen eten vinden of schuilen voor de grotere vissen. Heeft u een leuk vis-dagje voor de boeg? Dan kunt u om te beginnen wat lokvoer in het water gooien om de vissen aan te trekken. Vervolgens zorgt u dat er een dobber en een vishaak aan het einde van de vislijn zijn bevestigd. Hang hier bijvoorbeeld aas aan en gooi de hengel uit. Het is belangrijk om stil te zijn. Geluid schrikt de vissen namelijk af! Gaat u voor het eerst vissen, dan raden wij u aan om te beginnen met een vaste hengel. Dit is een hengel zonder werpmolen. Bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk vindt u diverse benodigdheden voor het vissen. Of u nu een beginner of een gevorderde bent: in onze hengelsportwinkel bent u van harte welkom voor advies en tips.

De verschillende manieren van vissen

Bent u een echte visser en kijkt u er iedere keer weer naar uit om te vissen? Dan is het goed om te weten wat u wilt vangen. Er zijn namelijk verschillende manieren om te vissen en welke vissoorten u wilt vangen. Op welke soorten u kunt vissen, leggen we u graag even uit:

  • Karpervissen: Het is tegenwoordig super populair om te vissen op karper. Dit is namelijk spannend, omdat u grote, sterke vissen kunt vangen. Wist u dat een karper wel 1,20 meter lang kan worden? Gaat u vissen op karpers, dan moet u hier wel de juiste producten voor hebben. Denk dan een goede werpmolen en een zeer stevige vislijn. Wanneer u de karper heeft gevangen, moet u de vis niet beschadigen en een onthaakmat gebruiken.
  • Roofvissen: Bent u op zoek naar een actieve manier van vissen? Dan kunt u vissen op baars, snoek, meerval of snoekbaars. Voor het vissen op roofvissen raden wij u aan om een speciale roofvishengel te gebruiken met een roofvismolen. Wist u dat in bijna elk water wel een roofvis te vinden is? Zoek de roofvissen op beschutte plekken, zoals bij bruggen.
  • Witvissen: Een andere, populaire manier van vissen is om op voorn, winde en brasem te vissen. Deze soorten worden ook wel witvissen genoemd. Zeker als u een beginnende visser bent, raden wij aan om op deze soorten te gaan vissen. Wanneer u gaat vissen op witvissen, kunt u maden, wormen of brood gebruiken.

GroenRijk 't Haantje | Rijswijk | Hengelsportwinkel | Vissen | Hengelsport

Producten van Climax en LFT om te vissen

Voor een hobby als vissen heeft u zeker benodigdheden nodig. Daarvoor bent u in onze hengelsportwinkel nabij Delft en Den Haag op het goede adres. Bij GroenRijk 't Haantje vindt u benodigdheden om te vissen van de merken Climax en LFT. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Climax vislijnen
  • LFT dobbers
  • LFT vishaken
  • LFT vislood

Voor het complete assortiment verwijzen we u graag naar onze winkel in Rijswijk. Hier vindt u het complete en actuele assortiment voor de hengelsport.

GroenRijk 't Haantje | Rijswijk | Hengelsportwinkel | Vissen | Hengelsport

Hengelsportwinkel nabij Den Haag, kom naar GroenRijk 't Haantje

Bent u dus op zoek naar diverse producten om te vissen? Dan is het zeker de moeite waard om eens langs te komen in onze hengelsportwinkel nabij Den Haag. In Rijswijk vindt u GroenRijk 't Haantje, een tuincentrum met een afdeling hengelsport. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar en geven u graag advies over de diverse producten van Climax en LFT. Wanneer u in ons tuincentrum langskomt, kunt u meteen ook een kijkje nemen op onze afdeling met tuingereedschap of wat dacht u van onze afdeling met bestrijdingsmiddelen of barbecues? Plan hieronder de route naar onze winkel, bekijk de openingstijden en dan zien we u hopelijk snel bij GroenRijk 't Haantje!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment