Kurt S. Adler kerstversiering

Hippe kerstornamenten van Kurt S. Adler. Nieuw in het kerst assortiment bij GroenRijk Rijswijk is de kerstversiering van Kurt S. Adler. Hip en ontzettend leuk! Weg met die saaie ballen in de kerstboom, we willen donuts, ijsjes, Coca cola kerstmannen en een unicorn in onze kerstboom! En de kinderen worden het liefst verwend met een Peppa Big, de Minions, Disney en meer leuke kerstversiering voor in de boom. 

Kurt S. Adler bij GroenRijk Rijswijk

  

Kurt S. Adler Coca Cola collectie

Er zijn ontzettend veel Coca Cola fans en hoe leuk is het om iets van Coca Cola in de kerstboom te hebben hangen. Ons tuincentrum is omgetoverd tot kerst, kerst en nog meer kerst met onder andere de super coole Coca Cola collectie van Kurt S. Adler. Woonachtig in regio Den Haag, Delft, Rijswijk? Kom langs om te shoppen!

  • Kurt S. Adler Coca Cola flesjes voor in de kerstboom
  • Coca Cola ijsbeer
  • Coca Cola trein
  • Coca Cola blikje als kerstversiering
  • Coca Cola kerstman 
  • En meer! 

Kurt S. Adler kopen in onze winkel 

Het is nieuw, het leeft en het is ontzettend populair! Bezoek snel ons tuincentrum in Rijswijk voor de mooiste items. Op = Op. Het is natuurlijk ook mogelijk om de Kurt S. Adler collectie te kopen als cadeau voor iemand. Kent u iemand die gek is van donuts, icecream, lollies, coca cola of van bepaalde figuren waar ze fan van zijn en woont u in omgeving Den Haag, Delft, Rijswijk? Dan is een bezoek aan de kerstshow 2018 zeker de moeite waard!