Boeketten

Van een mooi boeket, daar wordt iedereen toch blij van? Bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk vindt u een bloemenwinkel waar u mooie boeketten kunt kopen. Wij hebben altijd wat boeketten klaarstaan die u zo mee kunt nemen. Wilt u speciaals laten samenstellen? Ook dat kan natuurlijk. Onze bloembindsters helpen u graag en maken voor u een boeket naar wens. Bent u benieuwd naar onze boeketten? Dan bent u bij ons natuurlijk van harte welkom!

Diverse soorten boeketten: ieder seizoen iets moois

Bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk vindt u bloemen van zeer goede kwaliteit. Wat hip is, vindt u in onze bloemenwinkel. Tegenwoordig zijn de veldboeketten erg populair. Dit zijn boeketten met een wat 'wildere' uitstraling. Naast de boeketten die u bij ons kunt kopen of zelf kunt samenstellen, kunt u bij ons ook terecht voor:

  • Rouwboeketten - Het is waarschijnlijk niet iets waar u vaak aan denkt, maar het is goed om te weten dat wij u kunnen adviseren bij het uitzoeken van rouwboeketten, rouwbloemstukken en rouwbloemen. Wij zorgen dat dit met veel respect en zorg zal gebeuren.
  • Bruidsboeketten - De mooiste dag van uw leven; daar horen natuurlijk de mooiste bloemen bij. Wij kunnen uw trouwdag verzorgen met een mooi bruidsboeket, corsages of andere bloem versieringen.

U kunt met ons vrijblijvend een afspraak maken om rouwboeketten of bruidsboeketten te bespreken. Neem contact met ons op via telefoonnummer: 015-2126359

Top 5 populaire boeket bloemen

In boeketten vindt u vaak populaire bloemen terug. Onze bloembindsters maken de mooiste combinaties boeketten die u cadeau kunt geven of hier zelf van kunt genieten. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Rozen
  • Lisianthus
  • Tulpen

Staat uw favoriete bloem hiertussen? Of heeft u een andere favoriet? In onze bloemenwinkel vindt u nog vele andere soorten bloemen. Benieuwd? Kom eens een kijkje nemen!

De mooiste boeketten koopt u in onze bloemenwinkel in Rijswijk

Verzorgingstips voor uw boeket

Heeft u een mooie boeket gekregen of voor uzelf gekocht? Dan wilt u hier natuurlijk lang van kunnen genieten. Daarom hebben wij enkele verzorgingstips voor u op een rijtje gezet:

  • Snijd van de stelen ongeveer twee centimeter schuin af.
  • Gebruik altijd een schone vaas, want zo heeft u minder kans op schimmel in de vaas.
  • Gebruik ook altijd voeding voor de bloemen. Dit zorgt ervoor dat u langer plezier heeft van het boeket.
  • Voorkom dat er losse bladeren in het water in de vaas liggen.

De mooiste boeketten koopt u in onze bloemenwinkel in Rijswijk

De mooiste boeketten koopt u bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Bent u nog op zoek naar een boeket als cadeau? Of wilt u eens een boeket voor uzelf kopen? Dan is het zeker de moeite waard om eens bij ons in Rijswijk langs te komen. Wanneer u bij ons langs komt, heeft u ook de mogelijkheid om de rest van ons tuincentrum te bekijken met mooie tuinplanten, kamerplanten en woonaccessoires. Zin in koffie? Ook dat kan bij GroenRijk 't Haantje. Wij hebben een mooie Tuincafé waar u kunt genieten van koffie, gebakjes en heerlijke broodjes. Kortom, het is zeker de moeite waard om eens bij ons langs te komen. Bekijk onze openingstijden, plan hieronder uw route naar ons tuincentrum en dan zien we u hopelijk snel!

Lees hier meer over onze bloemenwinkel

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemist