Bloemen

De bloemenwinkel in ons tuincentrum wordt iedere dag weer aangevuld met verse bloemen. U kunt kiezen uit een boeket dat al voor u is samengesteld, of u kunt uw wensen doorgeven en zelf een boeket samenstellen. Bekijk ons complete assortiment snijbloemen in de bloemenwinkel en wordt verrast door ons complete aanbod. Heeft u een speciale gelegenheid zoals een bruiloft of begrafenis? Spreek dan één van de medewerkers aan en kijk wat wij voor u kunnen doen. GroenRijk Rijswijk heeft bloemen van uitstekende kwaliteit!

Assortiment bloemen

In onze bloemenwinkel vindt u ontzettend veel verschillende soorten snijbloemen die vaak met de seizoenen en de trends meegaan. Wij proberen iedere keer weer nieuwe bloemen aan ons assortiment toe te voegen, zodat u thuis kunt genieten van verschillende soorten bloemen. In ons assortiment vindt u onder andere de volgende bloemen:

  • Lelie's
  • Rozen
  • Anjers
  • Zonnebloemen
  • En nog veel meer...

Ook is het altijd een goed idee om een paar groene takken aan uw samengestelde boeket toe te voegen. In ons assortiment bloemen vindt u dan ook altijd een ruime hoeveelheid groene takken waar u uit kunt kiezen. 

bloemen-bestellen-online

Zelf boeket samenstellen

Doordat wij als tuincentrum ook losse bloemen verkopen, is het mogelijk om zelf een boeket samen te stellen. Als een boeket door uzelf is samengesteld, heeft het boeket meer emotionele waarde. Heeft u altijd al uw eigen boeket willen samenstellen voor een mooie bos bloemen thuis? Of wilt u voor een speciale gelegenheid een unieke bos bloemen laten samenstellen? Vraag bij onze bloemist naar de mogelijkheden. Zelf een boeket samenstellen is nog nooit zo leuk geweest. 

Verzorging snijbloemen

Als u een boeket heeft samengesteld of losse snijbloemen heeft gekocht zult u deze thuis goed moeten verzorgen. Met bloemen geld namelijk: hoe beter u deze verzorgd, hoe langer zij mooi blijven. Bij een boeket wat u heeft gekocht bij GroenRijk Rijswijk krijgt u altijd speciale snijbloemenvoeding. Dit zorgt voor een langere levensduur en houdt de bladeren langer groen. Het belangrijkst is dat u de bloemen direct als u thuis komt in het water zet en ieder dag vers water aan de vaas toevoegt. Zijn er bepaalde bloemen in uw boeket die minder mooi worden met de tijd? Haal deze eruit en geniet van de overige bloemen of takken!

bloemenwinkel-rijstijk

Bloemen online bestellen

Om het u nog makkelijker te maken kunt u in onze webshop snijbloemen bestellen. De bloemisten zullen ervoor zorgen dat het boeket zo snel mogelijk in orde is en het wordt tegen een kleine vergoeding bij u thuis afgeleverd. Wilt u een boeket cadeau doen? Dan is bloemen online bestellen de perfecte optie. Wij bezorgen de bloemen dan graag bij de ontvanger thuis. Let wel op: wij bezorgen boeketten alleen in de regio van Rijswijk.

Direct snijbloemen bestellen

Bloemen kopen bij GroenRijk Rijswijk

Bloemen kopen doet u natuurlijk bij GroenRijk Rijswijk. De hoge kwaliteit bloemen en de goede service maakt onze bloemenwinkel uniek. Kom langs en ervaar het zelf! Stel zelf uw boeket samen of geniet van een paar losse bloemen in een kleine vaas

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemist