Kaarsen

In een gezellig huis of een sfeervolle tuin kunnen kaarsen niet ontbreken. Wat is een romantische diner of een goed gesprek zonder rustig, flikkerend kaarslicht. In ons tuincentrum in Rijswijk kunt u terecht voor kaarsen in allerlei soorten en maten van verschillende merken, zoals Spaas, Lampe Berger en WoodWick

Kaarsen kopen voor binnen

Steekt u in huis wel eens gezellig een kaarsje aan? Dan zult u niet ontkennen dat dat echt sfeer geeft in huis. In ons tuincentrum in Rijswijk kunt u verschillende soorten kaarsen kopen. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Stompkaarsen
  • Bolkaarsen
  • Geurkaarsen
  • Dinerkaarsen

De stompkaarsen zijn eigenlijk de meest bekende soorten kaarsen. Deze passen natuurlijk in ieder interieur. Stompkaarsen staan altijd erg leuk en sfeervol op een mooi plateau met verschillende soorten (en kleuren) bij elkaar. Stompkaarsen in combinatie met bolkaarsen staan ook altijd erg leuk. Houdt u van wat geur in huis? Dan passen geurkaarsen goed bij u. Naast de standaard geuren, zoals vanille en lavendel zijn er ook hele andere geurkaarsen te vinden in ons tuincentrum. Voor het actuele aanbod bent u natuurlijk van harte welkom om langs te komen in ons tuincentrum.

Kaarsen kopen voor buiten

Vergeet ook echt de kaarsen voor buiten niet. Zo kunt u genieten van sfeerlichtjes tijdens die heerlijke, late zomeravonden. Wat kunt u in ons tuincentrum in Rijswijk vinden aan kaarsen voor buiten:

  • Zomerse fakkels - Deze zijn natuurlijk erg handig om in uw tuin te zetten. Het is sfeervol en toch kunt u gemakkelijk uw weg door de tuin vinden.
  • Lantaarns - Ook deze zijn natuurlijk erg praktisch en handig in uw tuin.
  • Citronella - Last van vervelende muggen? Steek dan een citronella kaars aan! De geur die van een citronella kaars afkomt, vinden muggen niet fijn. Houd dan ook de muggen op afstand met een citronella kaars.

Kaarsen kopen | Bezoek GroenRijk Rijswijk

Kaarsen kopen bij GroenRijk Rijswijk

Kortom, voor diverse kaarsen in verschillende kleuren bent u bij GroenRijk Rijswijk op het goede adres. Ons tuincentrum ligt in de buurt van Den Haag en Delft en is iedere zondag geopend. U kunt het meest actuele aanbod komen bekijken in ons mooie tuincentrum. Daarnaast hebben wij ook nog andere woonaccessoires op onze sfeerafdeling. Bekijk de openingstijden van GroenRijk Rijswijk en dan zien we u hopelijk snel in ons tuincentrum.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Woonaccessoires