Op zoek naar een PostNL punt? Bij Tuincentrum GroenRijk 't Haantje in Rijswijk kun je het nuttige met het aangename combineren! Tijdens de openingstijden van ons tuincentrum kun je namelijk ook terecht voor enkel PostNL-servicepuntzaken zoals:

  • Aangetekende post versturen
  • Pakketjes afhalen wanneer je onze locatie kiest als PostNL punt
  • Pakketjes versturen zowel in het binnenland als naar het buitenland

Wij zijn sinds 8 februari 2021 PostNL punt, de dienstverlening is dus compleet nieuw. Onze medewerkers hebben een training gehad maar het duurt eventjes voordat de werkzaamheden voor ons allen routine zijn geworden. Wij zullen uiteraard ons best doen en je zo snel mogelijk van dienst te zijn!

PostNL pakketten verzenden

Mocht je een pakketje willen versturen via ons PostNL punt houdt er dan rekening mee dat de pakketjes tussen 16:00 en 17:00 worden opgehaald door PostNL. Ons advies is daarom om altijd voor 16:00 uur je pakketje voor verzending bij ons af te geven om er zeker van te zijn dat je pakketje dezelfde dag nog verstuurd zal worden.

PostNL punt in de buurt

Ben je opzoek naar een PostNL punt in de buurt van Delft en Rijswijk dan ben je bij GroenRijk 't Haantje aan het goede adres. Wij zitten op de grens van Rijswijk en Delft vandaar dat onze locatie zowel voor Rijswijkers als Delftenaren interessant is voor het verzenden en ontvangen van pakketjes. Wil je meer weten over ons PostNL punt? Neem gerust contact met ons op!

PostNL punt tijdens lockdown geopend?

Geen zorgen, ook tijdens de lockdown is ons PostNL punt geopend! Wij mogen onze deuren openen voor het servicepunt en voor het afhalen van vooraf geplaatste bestellingen dat kan telefonisch zijn maar ook online middels onze webshop of ons bestelformulier.

Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum, plan hieronder jouw route en dan zien we je hopelijk snel een keer bij GroenRijk 't Haantje!

GroenRijk 't Haantje
Laan van 't Haantje 22
2288GT Rijswijk