Op zoek naar een PostNL punt? Bij Tuincentrum GroenRijk 't Haantje in Rijswijk kun je het nuttige met het aangename combineren! Tijdens de openingstijden van ons tuincentrum kun je namelijk ook terecht voor enkel PostNL-servicepuntzaken zoals:

  • Pakketjes afhalen wanneer je onze locatie kiest als PostNL punt
  • Pakketjes versturen zowel in het binnenland als naar het buitenland

Wij zijn sinds begin 2021 PostNL punt, de dienstverlening is dus compleet nieuw. Onze medewerkers hebben een training gehad maar het duurt eventjes voordat de werkzaamheden voor ons allen routine zijn geworden. Wij zullen uiteraard ons best doen en je zo snel mogelijk van dienst te zijn!

PostNL pakketten verzenden

Je kunt je pakketje bij ons brengen voor verzending. Verstuur je 10 of meer pakketjes in 1 keer? Dan is voormelding van de pakketjes van belang. Wij willen lange wachttijden in ons tuincentrum voorkomen, zeker in de aanloop naar de kerst is het erg druk in ons tuincentrum en is doorstroom van belang.

Mocht je een pakketje willen versturen via ons PostNL punt houdt er dan rekening mee dat de pakketjes tussen 16:00 en 17:00 worden opgehaald door PostNL. Ons advies is daarom om altijd voor 16:00 uur je pakketje voor verzending bij ons af te geven om er zeker van te zijn dat je pakketje dezelfde dag nog verstuurd zal worden.

PostNL punt in de buurt

Ben je opzoek naar een PostNL punt in de buurt van Delft en Rijswijk dan ben je bij GroenRijk 't Haantje aan het goede adres. Wij zitten op de grens van Rijswijk en Delft vandaar dat onze locatie zowel voor Rijswijkers als Delftenaren interessant is voor het verzenden en ontvangen van pakketjes. Wil je meer weten over ons PostNL punt? Neem gerust contact met ons op!

Langs komen bij ons PostNL punt

Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum, plan hieronder jouw route en dan zien we je hopelijk snel een keer bij GroenRijk 't Haantje!

GroenRijk 't Haantje
Laan van 't Haantje 22
2288GT Rijswijk