Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Prachtriet, familie van de Poaceae. De bloemkleur is bronskleurig en de bloeitijd is van ca. september tot en met oktober. De bladeren zijn groen en ongeveer 100 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 140 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 45 cm. (3-5 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Borderplant.
Deze plant is zeer geschikt voor de siertuin. Ze heeft opvallend blad, bloei, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Deze hoge plant is geschikt als basisplant om uw beplantingsplan omheen te bouwen. Verdraagt korte periodes van droogte prima. Natte winters daarentegen niet. Het is een opvallende plant, die ook als solitair te gebruiken is.

Ben je op zoek naar Miscanthus sinensis 'Kleine Silberspinne'? De Miscanthus sinensis 'Kleine Silberspinne' is ook wel bekend als Prachtriet. Deze Poaceae heeft een maximale hoogtevan ongeveer 140 centimeter. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Miscanthus sinensis 'Kleine Silberspinne'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum. Belangrijk om te weten: niet alle planten in deze groenencyclopedie zijn (op elk moment) in ons tuincentrum verkrijgbaar.

  • Nederlandse naam: Prachtriet Wetenschappelijke naam: Miscanthus sinensis 'Kleine Silberspinne' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Miscanthus Familie: Poaceae Bloemkleur: Bruin
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: September, Oktober
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 140 Giftig: Nee