Parking Sale: 28 & 29 augustus 2021

Parking Sale: 28 & 29 augustus 2021

Wij sluiten de zomer af met een parkingsale / tuinmeubel sale! In het weekend van zaterdag 28 en zondag 29 augustus ben je van harte welkom om op ons parkeerterrein om leuke aanbiedingen te scoren. Wil je nog lekker nagenieten in je tuin of op je balkon? GroenRijk 't Haantje helpt graag mee om je tuin/balkon klaar te maken voor de nazomer en herfst. Dit kan ook nog eens héél voordelig tijdens onze parking sale en tuinmeubel sale!

Tuinmeubel sale: met kortingen tot wel 50%!

Alles buiten op ons parkeerterrein is dan scherp in prijs verlaagd. Wat kun je zoal verwachten? In onze tuinmeubel sale uiteraard tuinmeubels van bekende merken als Tierra Outdoor, Lesli Living en Exotan. Denk aan een tuintafel, tuinstoelen, parasols, kussenboxen, loungesets en tuinbanken. Verder zal er een assortiment aan potterie / bloempotten, planten en accessoires buiten staan. Allemaal met kortingen tot wel 50%!

Plan een bezoek aan onze parking sale / tuinmeubel sale:

Zoek jij dus nog naar dat ene perfecte tuinmeubel voor tuin, terras of balkon? Of kan je nog wat aankleding gebruiken in de tuin? Kom dan gezellig langs om alle aanbiedingen te bekijken. Regen of zonneschijn, wij staan buiten voor je klaar!

  • Zaterdag 28 augustus: 9 – 17 uur
  • Zondag 29 augustus: 11 – 17 uur