Koningsspelen pakket 2021!

Koningsspelen pakket 2021!

Aanstaande dinsdag is het Koningsdag! Dé dag om over de rommelmarkt te slenteren, met een oranje tompouce voor de tv naar het Koninklijk huis te kijken, een rondje in de botsauto’s te maken op de kermis én om een heleboel leuke spelletjes te spelen. Niet alles is mogelijk dit jaar, maar over de spelletjes hebben wij nagedacht. Wij hebben een Koningsspelen pakket samengesteld zodat je alleen, met je broertje/zusje of met de kinderen in de buurt gezellig spelletjes kan spelen met een Koninklijk tintje. Het pakket bestaat uit alle materialen en een spelletjesstrippenkaart met speluitleg. Met de inhoud van het pakket en de speluitleg kun je 8 verschillende koningspelletjes spelen. Kan jij net zo goed hooghouden als Alexia en poseren als Maxima? 

Inhoud Koningsspelen pakket:

  • Stoepkrijt 54 stuks in 8 verschillende kleuren
  • Marbles knikkers
  • XXL Bubble blow bellenblaas 75ml
  • Regenboog springtouw
  • Bal kuiken (Het kuiken is een voorbeeld het kan ook een ander beestje zijn)

Heb je alles al in huis en wil je alleen de strippenkaart met speluitleg? Dat kan ook!

Steun Moeder Nicole weer rechtop leven met de aanschaf van dit spel!

Van ieder verkocht pakket of strippenkaart gaat € 2,50 naar het goede doel: "Help Nicole weer rechtop leven". Deze Rijswijkse moeder van 2 jonge meisjes heeft de aandoening POTS hierdoor kan ze alleen maar plat liggen en niet met haar dochters samen spelen. Toch is er hoop, in Australië is een kliniek die haar kan behandelen waardoor ze 100% beter kan worden. Hoe mooi zou het zijn als ze volgend jaar samen met haar dochters de Koningsspelen kan uitspelen! Steun jij Nicole ook met je aankoop?

Voor ieder gekocht Koningsspelen pakket of strippenkaart doneren wij €2,50 aan de inzamelingsactie van Nicole van der Linden.
Samen helpen wij Nicole weer (rechtop) leven!