Secretaressedag 2021

Secretaressedag 2021

Donderdag 15 april (de 3e donderdag van april) is het Secretaressedag! Verras jij jouw secretaresses, secretarieel medewerkers en/of management assistentes met een mooi boeket of bijvoorbeeld een cadeaukaart? Zij die altijd voor je paraat staat, op ieder uur van de dag, laat je waardering hiervoor blijken!

Cadeautjes voor secretaressedag

In onze webshop hebben we enkele Cadeau ideeën voor Secretaressedag voor je op een rijtje gezet. In ons tuincentrum vind je een uitgebreid assortiment aan cadeaus voor hem en voor haar. Bestel online in onze shop en voeg een kaartje toe met een persoonlijke tekst of kom langs in ons tuincentrum om wat uit te zoeken. Enkele tips voor je secretaresse: Een mooi boeket bloemen, een Lampe berger cadeauset, een cadeaukaart te verzilveren in ons tuincentrum en in de webshop. Heeft hij of zij groene vingers? Dan hebben we een heel leuk boek: Stek je plant van Mama Botanica. Of kan hij of zij wel wat ontspanning gebruiken? Denk dan aan een hippe hangmat wij hebben diverse kleuren en stijlen. Ook leuk is een Blond Amsterdam mok gevuld met bloemen. Of zou ze een mooie Cheetah vaas kunnen waarderen. Keuze genoeg om jouw geliefde collega te verrassen op deze speciale dag! Wil je liever een bezoekje brengen aan ons tuincentrum? Dat kan plan een winkel afspraak nu in!

Kom langs om een cadeau uit te zoeken voor secretaressedag

Wil je even rond kijken in ons tuincentrum? Als je een tijdslot gereserveerd hebt via de pagina winkelen op afspraak dan ben je van harte welkom! Plan direct je route en zoek zelf iets uit voor je secretaresse, secretarieel medewerker of management assistent!