Elho-actie 'Groene Binnenkomers'

Elho-actie 'Groene Binnenkomers'



Wil je elk seizoen vrolijk worden van je tuin? Dat kan! Ook aan het einde van de zomer kan je bij GroenRijk terecht voor de mooiste tuinplanten. Om dit extra onder de aandacht te brengen start het tuincentrum in september met de actie ‘Groene Binnenkomers’.


Koop je tijdens de actieperiode voor 20 euro of meer aan tuinplanten, dan krijg je een mooie elho-sierpot cadeau. Je verlengt dus jouw zomergevoel door mooie planten en potten in je voortuin of zelfs alleen rondom de voordeur zetten. Je geeft daarmee een verpletterende eerste indruk aan je gasten.

Het hele jaar door
GroenRijk vindt het belangrijk om te laten zien wat je kan doen met planten. Je creëert gemakkelijk een gezellige, groene sfeer in jouw omgeving. Kamerplanten kan je door het gehele jaar gebruiken, dat is bekend, maar buitenplanten dus ook. Het leuke is dat elk seizoen zijn eigen groentoppers heeft die kleur geven aan de tijd van het jaar. Dat geeft een prachtige variatie!

GroenRijk presenteert in de tuincentra elk seizoen een actueel aanbod aan buitenplanten onder de noemer ‘Wissel van het Seizoen’. Klik hier voor meer voorbeelden.

Duurzame potten
De potten van het merk elho zijn gemaakt met gerecycled kunststof en hebben een grove, natuurlijke textuur, zijn vorstbestendig en geschikt voor ieder tuinseizoen. Ze passen daarmee in elke tuin.

De actie loopt van 2 tot en met 27 september 2019