Weber

Bent u op zoek naar een barbecue van Weber? Dan bent u bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk op het goede adres. Naast de bekende barbecues van Weber verkopen wij in ons tuincentrum ook barbecue accessoires. Iedereen houdt toch van een heerlijk stuk vlees, vis of groenten van de barbecue? Als een echte barbecue liefhebber kunt u met Weber het complete plaatje aanschaffen: een barbecue, handige accessoires, onderhoudsmiddelen en een beschermingshoes. Maak van het barbecueën een feestje. Kom snel bij ons langs voor wat grill-inspiratie!

Weber barbecues zijn er in allerlei soorten 

In Amerika, heel wat jaren geleden was het vrij normaal wanneer je ging barbecueën op een rooster die gevestigd zat tussen twee muren. Erg handig was dit natuurlijk niet, want zodra het slecht weer werd, kon je op deze manier niet barbecueën. Erg prettig barbecueën op deze manier was het ook niet, want bij een zuchtje wind vloog het as al op de kleding en plakte het vlees vast aan de grill. Op deze manier kwam er ook weer snel roest aan het vlees en was het vlees aangebrand en niet goed gaar. George Stephen dacht dat dit heel anders moest. Hij is degene die de bekende kogelbarbecue van Weber heeft bedacht en op de markt heeft gebracht. Van dit model volgden vele andere modellen. Ook deze bekende barbecue vindt u natuurlijk bij GroenRijk 't Haantje. Weber heeft op dit moment vele verschillende soorten barbecues in het assortiment: 

Veiligheid staat bij Weber op nummer één. Daarom heeft Weber ook diverse barbecue accessoires om op deze manier het barbecueën comfortabeler te maken en de kans op ongelukjes te verkleinen. Het design is voor Weber ook belangrijk: geen ingewikkelde barbecues, maar wel een barbecue met een uitstraling. Bij een Weber barbecue krijgt u ook nog eens 5 tot 10 jaar garantie. Dat zijn alleen maar mooie voordelen!

Weber barbecues en accessoires vindt u bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

Weber barbecue accessoires

Het accessoires assortiment van Weber wordt steeds groter. Barbecue series van Weber kunt u met steeds meer uitbreiden met onder andere pannen en bakplaten. Met een barbecue van Weber hoeft u dan ook niet altijd te barbecueën, maar kunt u ook een heerlijke gerecht uit de wok maken. Wat voor soort barbecue accessoires kunt bij ons in Rijswijk vinden van Weber: 

 • Barbecue hoezen om uw barbecue te beschermen
 • Houtskool
 • Briketten
 • Brikettenstarter
 • Kookboeken van Weber
 • Bakplaten
 • Pizzastenen
 • Grillplaten
 • Schoonmaakborstels
 • Schoonmaakmiddelen
 • Thermometers om te zien of het vlees de goede temperatuur heeft

Heeft u vragen over de barbecue accessoires van Weber? Of wilt u graag weten welke barbecue accessoires geschikt zijn voor welk type barbecue? Kom gerust langs bij GroenRijk 't Haantje in Rijswijk. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de barbecues van Weber en de bijpassende barbecue accessoires. 

Nabij Den Haag koopt u Weber barbecues

U bent dus in ons tuincentrum in Rijswijk van harte welkom om ons ruime en diverse aanbod te komen bekijken. De deur staat altijd voor u open, want wij zijn zeven dagen per week geopend. Bekijk hier onze openingstijden, plan uw route naar ons tuincentrum en laat u zich bij ons eens verrassen en inspireren door onze Weber showroom!