Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Siberisch kattenkruid, familie van de Lamiaceae. De bloemkleur is blauw en de bloeitijd is van ca. juli tot en met augustus. De bladeren zijn groen en ongeveer 30 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 60 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze snelgroeiende bladhoudende plant wenst een vrij droge bodem. Het is een woekerende plant met veel worteluitlopers.

Ben je op zoek naar Nepeta sibirica 'Souvenir d'Andr? Chaudron'? De Nepeta sibirica 'Souvenir d'Andr? Chaudron' is ook wel bekend als Siberisch kattenkruid. Deze Lamiaceae heeft een maximale hoogtevan ongeveer 60 centimeter. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Nepeta sibirica 'Souvenir d'Andr? Chaudron'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum. Belangrijk om te weten: niet alle planten in deze groenencyclopedie zijn (op elk moment) in ons tuincentrum verkrijgbaar.

  • Nederlandse naam: Siberisch kattenkruid Wetenschappelijke naam: Nepeta sibirica 'Souvenir d'Andr? Chaudron' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Nepeta Familie: Lamiaceae Bloemkleur: Blauw
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juli, Augustus
  • Vochtigheid: Droog Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 60 Giftig: Nee