Over ons

GroenRijk 't Haantje (Rijswijk)

GroenRijk 't Haantje is een zeer eigentijds en compleet tuincentrum in Rijswijk met ouderwetse normen en waarden op het gebied van vakkennis, kwaliteit en service. Eigenlijk een flink aantal speciaalzaken onder één dak. Vol inspiratie om de tuin, dakterras of balkon in te richten. Ook voor sfeer binnenshuis. Overzichtelijke presentatie. Prima parkeergelegenheid. Met zijn 80-jarig bestaan is ons familiebedrijf een betrouwbare Partner-in-Tuinzaken gebleken!

De GroenRijk-hoveniers
GroenRijk 't Haantje voor al uw tuinaanleg en tuinonderhoud. Zowel bij particulieren als bij bedrijven. Onze meerwaarde zit in onze vakkennis en jarenlange ervaring. De op uw wensen toegesneden offerte is vrijblijvend en kosteloos. Wij hebben al veel tuinen in en om Rijswijk een complete metamorfose gegeven.

BloemRijk
Bloemwerk voor alle gelegenheden. Kiezen uit een groot assortiment boeketten of bloemstukken. Of liever een speciaal boeket of bloemstuk laten opmaken. Van trouw- tot rouwbloemwerk. Modern tot klassiek. Bedrijfsabonnementen. Hydrokultuurbeplanting. Workshops. Bestellingen in binnen- en buitenland via Topbloemen. Wij accepteren ook de bloemencadeaubon (van Topbloemen). De bloemisten van GroenRijk 't Haantje helpen u graag verder.

Klantenkaart
Met de GroenRijk 't Haantje klantenkaart kunt u sparen voor korting op het gehele assortiment. Ook wordt u op de hoogte gehouden van diverse acties, aanbiedingen en activiteiten d.m.v. een digitale nieuwsbrief.

Bekijk hier de spelregels